Δολοφονία Μακρή: Διάλογος φωτιά της Βικτώριας Καρύδα με έναν από τους κατηγορούμενους
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δικη Μακρή: Ανατριχιαστικός διάλογος της Βικτώριας Καρύδα με τον κατηγορούμενο
Κάθε εμπλοκή στην υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας αρνήθηκε ο…
Διαβάστε το στο NewsBombΔολοφονία Μακρή: Ξέσπασε σε λυγμούς η Βικτώρια Καρύδα όταν άκουσε ηχητικό ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς
Σοκ προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας, το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα στη δίκη για τη δολοφονία του άτυχου επιχειρηματία.
The post Δολοφονία Μακρή: Ξέσπασε σε λυγμούς η Βικτώρια Καρύδα όταν άκουσε ηχητικό ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΔολοφονία Μακρή: Ο διάλογος "φωτιά" του κατηγορούμενου με την Βικτώρια Καρύδα
Η Βικτώρια Καρύδα μίλησε σήμερα με τον άνδρα που κατηγορείται για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή και αρνείται τα πάντα
Διαβάστε το στο thetoc.grΔολοφονία Μακρή: Ξέσπασε σε λυγμούς η Βικτώρια Καρύδα- Ηχητικό ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς
Ακούγονται να πέφτουν οι σφαίρες και ένας γείτονας να φωνάζει βοήθεια
Διαβάστε το στο news.grΔολοφονία Μακρή: Σοκάρουν οι διάλογοι της Βικτώριας Καρύδα με έναν από τους δυο κατηγορούμενους
«Δεν έχουμε καμία σχέση με το έγκλημα, ούτε εγώ, ούτε ο αδελφός μου, παρακαλώ πιστέψτε με» είπε ο φερόμενος εκτελεστής του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στην έναρξη της απολογίας του. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στην απολογία του πως επιθυμούσε να έρθει στην Ελλάδα για να έχει μία καλύτερη ζωή αυτός και η οικογένεια του. Από το 2001 […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔικη Μακρή: Ανατριχιαστικός διάλογος της Βικτώριας Καρύδα με τον κατηγορούμενο
Κάθε εμπλοκή στην υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας αρνήθηκε ο φερόμενος ως εκτελεστής του, απευθύνοντας έκκληση στους δικαστές να πιστέψουν στην αθωότητά του. «Δεν έχουμε καμία σχέση με το έγκλημα, ούτε εγώ, ούτε ο αδελφός μου, παρακαλώ πιστέψτε με!» είπε ο πρώτος κατηγορούμενος στην έναρξη […]
The post Δικη Μακρή: Ανατριχιαστικός διάλογος της Βικτώριας Καρύδα με τον κατηγορούμενο appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr