Επικοινωνία ΓΓ ΝΑΤΟ με Μ.Τσαβούσογλου «για να καθίσουν» την Ελλάδα στο τραπέζι με τους όρους της Άγκυρας
19:18 - 04/09/2020
Μία μέρα μετά την φιλοτουρκική πρόταση και ανακοίνωση του, ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ επικοινώνησε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, συνεχίζοντας την συνεννόηση για το πως θα κάτσουν την Ελλάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους όρους της Άγκυρας.
Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα, επικαλούμενα πληροφορίες από διπλωματικές πηγές, κατά την επικοινωνία των δύο ανδρών συζητήθηκαν το ζήτημα της Ανατολικής Μεσογείου και οι πρόσφατες εξελίξεις.
Ο Τσαβούσογλου συμφώνησε χθες με την φιλοτουρκική πρόταση του Στόλτενμπεργκ, ο οποίος πλέον δεν κάνει καν τον κόπο να προσπαθήσει να δείξει έστω και την τυπική αμεροληψία που επιβάλλει ο ρόλος του, καθώς μία μέρα μετά τη διάψευση της Αθήνας έ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr