Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά αν "χρωστά" στον Νίκο Μουτσινά: Δεν μου χαρίστηκε ποτέ κάτι, ούτε χρωστώ σε κανέναν τίποτα!

20:30 - 04/09/2020

Συνέντευξη στο Τηλέραμα στον  Βασίλη Ανδριτσάνο έδωσε η πολυσυζητημένη τον τελευταίο καιρό Ιωάννα Μαλέσκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά Ήταν εύκολη απόφαση να αφήσεις κάτι στρωμένο στην Κρήτη και να ξεκινήσεις από το μηδέν; Ασφαλώς και δεν ήταν απλή υπόθεση για εμένα η επιλογή αυτή. Ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη κομβική απόφαση ριζικής αλλαγής στη ζωή μου. Η πρώτη ήταν να αφήσω τον κλάδο της εκπαίδευσης και να ασχοληθώ αποκλειστικά με την τηλεόραση και το ζωντανό καθημερινό πρόγραμμα. Αυτό που μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσει...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει