27χρονος εθελοντης πυροσβέστης έχασε τη ζωή του παλεύοντας με τις φλόγες
16:49 - 06/09/2020
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία εξέδωσε ανακοίνωση για το θάνατο του 27χρονου Εθελοντή Πυροσβέστη Παναγιώτη Πλεξίδα. AgrinioPress Αρχική/Γεγονότα ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων ΕΔΕ από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για το θάνατο του Παναγιώτη Πλεξίδα 06/09/2020 , 14:060 Ανακοίνωση εξέδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το θάνατο του 27χρονου Εθελοντή Πυροσβέστη Παναγιώτη Πλεξίδα. Ο θάνατος του άτυχου άνδρα έχει βυθίσει στο πένθος […]
The post 27χρονος εθελοντης πυροσβέστης έχασε τη ζωή του παλεύοντας με τις φλόγες appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε Περισσότερα στο lamiafm1.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νεκρός 27χρονος εθελοντής πυροσβέστης στο Αγρίνιο, μετά από φωτιά
Ένας 27χρονος εθελοντής Πυροσβέστης στο Αγρίνιο, έχασε τη ζωή του, σκορπώντας τη θλίψη στην τοπική κοινωνία.Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, ο άτυχος Παναγιώτης Πλεξίδας συμμετείχε σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς το βράδυ του Σαββάτου σε παραλίμνια περιοχή του Καινουρίου, όταν περίπου στις δώδεκα ένιωσε αδιαθεσία.
Ο πυροσβέστης αποτραβήχτηκε από τη «μάχη» με τις φλόγες και διαβεβαίωνε τους συναδέλφους του ότι είναι καλά, όμως η κατάστασή του χειροτέρεψε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή της σορού του άτυχου 27χρονου η οποία θα διενεργηθεί σήμερα, Κυριακή
Διαβάστε το στο dikaiologitika.grΑίγιο: 27χρονος εθελοντής πυροσβέστης πέθανε την ώρα του καθήκοντος
Θρήνος στο Αίγιο. Ο 27χρονος Παναγιώτης Πλεξίδας έχασε τη ζωή του ενώ βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της μάχης ως εθελοντής πυροσβέστης.Πένθος βυθίστηκε το Αίγιο έπειτα από την είδηση του θανάτου του εθελοντή πυροσβέστη Παναγιώτη Πλεξίδα που έφυγε από τη ζωή πρόωρα σε ηλικία 27 ετών.
Ο Παναγιώτης Πλεξίδας έχασε τη ζωή του ενώ βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της μάχης ως εθελοντής πυροσβέστης για να σβήσει τη φωτιά σε παραλίμνια περιοχή στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας.
Όπως έγινε γνωστό η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί στον Άγιο Κωνσταντίνο του Αγρινίου.
Την είδηση του θανάτου του 27χρονου εθελοντή έκανε γνωστή ο πρώην βουλευτής και υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δη
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr