Μαρία Κίτσου: Δεν με αφορούν οι ταμπέλες, με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο είμαστε κοντά
00:00 - 08/09/2020
Την φανερά ανανεωμένη αδυνατισμένη, η Μαρία Κίτσου, υποδέχτηκε το πρωί της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Το Πρωινό». Η «Λενιώ» από την σειρά-φαινόμενο του Ant1, «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για τον τηλεοπτικό της ρόλο, για τα κιλά που έχασε αλλά και για τον συμπρωταγωνιστή της Δημήτρη Γκοτσόπουλο με τον οποίο πέρασαν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές. «Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ότι καλύτερο. Οι άλλες είναι περιποιημένες εγώ… κακόπεσα!» ανέφερε αρχικά η Μαρία Κίτσου σχολιάζοντας το ντύσιμο της «Λενιώς». Για τα περισσότερα από 12 κιλά που έχασε, η ηθοποιός είπε: «Είναι ένας τρόπος ζωής που σε κάνει πιο υγιή. Βρήκα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Κίτσου: Η απώλεια των κιλών και οι φήμες για σχέση με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο
Όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός από τις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Ανανεωμένη και εμφανώς αδυνατισμένη εμφανίστηκε η Μαρία Κίτσου στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Άγριες Μέλισσες μίλησε στην παρουσιάστρια για την θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της. «Είναι ένας τρόπος ζωής που σε κάνει πιο υγιή. Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα […]
The post Μαρία Κίτσου: Η απώλεια των κιλών και οι φήμες για σχέση με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΗ Μαρία Κίτσου μιλά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο (βίντεο)
Τη Μαρία Κίτσου φιλοξένησε σήμερα (7/9) η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ενώ απάντησε και για τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο που πολύς κόσμος τους θέλει ζευγάρι. «Είμαι χαμηλών τόνων, η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν, θέλω να “μιλάω” μέσα από τη δουλειά μου. Φίλους έχω λίγους […]
Διαβάστε το στο irafina.gr