Έπαιρνε σε μία μέρα όσα παίρνουν στην Ελλάδα οι πρωταγωνιστές σε ένα μήνα

13:36 - 09/09/2020

Ο Μάνος Γαβράς κατάφερε να αποκτήσει κάποιες μοναδικές συνεργασίες με διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ. Μεταξύ αυτών είναι και η Τζένιφερ Λόπεζ […] The post Έπαιρνε σε μία μέρα όσα παίρνουν στην Ελλάδα οι πρωταγωνιστές σε ένα μήνα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάνος Γαβράς: Πήρε σε μια μέρα όσα παίρνουν οι πρωταγωνιστές στην Ελλάδα για ένα μήνα γυρισμάτων

Για τον ρόλο του στην ταινία «Man of God» η οποία αναφέρεται στη ζωή του Αγίου Νεκταρίου αλλά και τις οικονομικές του απολαβές στο εξωτερικό, μίλησε ο...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μάνος Γαβράς: «Έπαιρνα σε μία μέρα όσα παίρνουν στην Ελλάδα οι πρωταγωνιστές για γυρίσματα ενός μήνα»

ΕΛΛAΔΑ  Για τις αξιοσημείωτες συνεργασίες με διάσημα ονόματα μίλησε ο Μάνος Γαβράς στην εκπομπή "Loveit" αποκαλύπτοντας ότι οι αμοιβές του σε κάποιες από αυτές ήταν ιδιαίτερα υψηλές. Μεταξύ αυτών είναι και η Τζένιφερ Λόπεζ με την οποία συνεργάστηκαν στην ταινία “The Back-up plan”, μια συνεργασία για την οποία ο Μάνος Γαβράς πήρε τα περισσότερα χρήματα που έχει εισπράξει μέχρι τώρα σε ημερήσια βάση. «Ανά μέρα γυρισμάτων, τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει νομίζω ήταν η συμμετοχή μου με την Τζένιφερ Λόπεζ. Ήταν το μεγαλύτερο ποσό ανά μέρα. Είναι σχεδόν όσα παίρνει ένας πρωταγωνιστής σε μια ελληνική ταινία για ένα μήνα γυρίσματα», είπε ο Μάνος Γαβράς προσθέτοντας ότι η συνεργασία του με τη Τζένιφ

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο