Μητσοτάκης: Η κατάσταση στη Μόρια είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας
15:45 - 09/09/2020
Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την λύπη του για την φωτιά στη Μόρια.Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για την φωτιά στη Μόρια και ανέφερε ότι αναγνωρίζει τις δύσκολες συνθήκες.
«Τίποτα ωστόσο δεν μπορεί να γίνεται άλλοθι για βίαιες αντιδράσεις σε υγειονομικούς ελέγχους. Και, πολύ περισσότερο, για τέτοιας έκτασης ταραχές» πρόσθεσε σητ συνέχεια.
Ταυτόχρονα, επισήμανε πως στις έξι το απόγευμα θα γίνουν αναλυτικές ανακοινώσεις.
Αναλυτικά, η δήλωση του πρωθυπουργού:
«Εκφράζω τη λύπη μου για τα χθεσινά γεγονότα στη Μόρια. Αναγνωρίζω τις δύσκολες συνθήκες. Τίποτα ωστόσο δεν μπορεί να γίνεται άλλοθι για βίαιες αντιδράσεις σε υγειονομικούς ελέγχους. Και, πολύ περισσότερο, για τέτοιας έκτασης ταραχέ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσίπρας: «Η καταστροφή στη Μόρια είναι ανείπωτη»
«Η κυβέρνηση της ΝΔ διαχειρίζεται δυστυχώς εδώ και ένα χρόνο το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα με μόνο κριτήριο την ικανοποίηση της ακροδεξιάς της πτέρυγας και των οπαδών της» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Διαβάστε το στο Εκρηκτική η κατάσταση στη Μόρια: Φωτιές και χημικά
Τεταμένη είναι κατάσταση στη Μυτιλήνη μετά τη νέα φωτιά που ξέσπασε στο ΚΥΤ της Μόριας αργά το βράδυ της Τετάρτης και είχε ως αποτέλεσμα πλήθος κόσμου να μαζέψει τα πράγματά…
Διαβάστε το στο Cnn.grΜητσοτάκης για Μόρια: Εκφράζω την θλίψη μου – Υπάρχει ζήτημα Εθνικής Ασφάλειας
Ο Πρωθυπουργός με δήλωσή του εκφράζει τη θλίψη του για τα όσα συνέβησαν στο ΚΥΤ της Μόριας αλλά ταυτόχρονα δηλώνει πώς δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση διότι όπως εξηγεί υπάρχει σοβαρό ζήτημα Εθνικής Ασφάλειας στην περιοχή «Εκφράζω τη λύπη μου για τα χθεσινά γεγονότα στη Μόρια. Αναγνωρίζω τις δύσκολες συνθήκες. Τίποτα ωστόσο δεν […]
The post Μητσοτάκης για Μόρια: Εκφράζω την θλίψη μου – Υπάρχει ζήτημα Εθνικής Ασφάλειας appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr