Ο Χάρης Ρώμας αμετακίνητος για τη Σοφία Μουτίδου και το Καφέ της Χαράς
10:54 - 11/09/2020
Μετά τον ντόρο που προκάλεσε η αποκάλυψη που έκανε η Σοφία Μουτίδου ότι τελικά δεν θα παίξει στο Καφέ της […]
The post Ο Χάρης Ρώμας αμετακίνητος για τη Σοφία Μουτίδου και το Καφέ της Χαράς appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάρης Ρώμας: Εξηγεί το λόγο που δεν θα βρίσκεται η Σοφία Μουτίδου στο “Καφέ της Χαράς” (video)
Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Το Πρωινό” βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Χάρης Ρώμας.
To άρθρο Χάρης Ρώμας: Εξηγεί το λόγο που δεν θα βρίσκεται η Σοφία Μουτίδου στο “Καφέ της Χαράς” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΧάρης Ρώμας: «Της είπα ότι δεν χωράς στο Καφέ της Χαράς» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Στην κάμερα της εκπομπής “Φωλιά των Κου Κου” μίλησε ο Χάρης Ρώμας, μια μέρα μετά τις δηλώσεις που έκανε η Σοφία Μουτίδου η οποία ερωτηθείσα αν θα είναι φέτος στο Καφέ της Χαράς απάντησε: «απ’ ότι βλέπω δεν θα είμαι στη σειρά».
Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ότι πρόβλημα με τα γυρίσματα, λόγω του “The Booth”.
«Υπάρχει πρόβλημα εφόσον βρίσκεται σε μια εκπομπή αυτή τη στιγμή και μάλιστα καθημερινή. Υπάρχει θέμα με το πώς μπορούν να συνδυαστούν τα γυρίσματα. Δηλαδή, δεν μπορούμε να κάνουμε ένα για έναν ηθοποιό ένα ειδικό πρόγραμμα ούτως ώστε να χωρέσει στα γυρίσματα.
Η Σοφία μου είναι πολύ αγαπητή και πολύ αξιόλογη συνάδελφος, αλλά αυτό είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων. Το σενάριο είμαστε εγώ κα
Διαβάστε το στο topontiki.gr