Δεκάδες φορτηγά εγκλωβισμένα στο Αντίρριο (video)

20:28 - 18/09/2020

AgrinioPress Δεκάδες φορτηγά εγκλωβισμένα στο Αντίρριο (video) Εγκλωβισμένοι βρίσκονται δεκάδες οδηγοί φορτηγών από χθες το βράδυ, στο Αντίρριο Ναυπακτίας. Τα Φέρι Μποτ δεν εκτελούν δρομολόγια από χθες στις 19:45, λόγω των ισχυρών ανέμων της κακοκαιρίας Ιανός. Όμως και στην Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης, δεν επιτρέπεται η διέλευση, παρά μόνο σε ΙΧ και μηχανάκια. Οι οδηγοί είναι αναστατωμένοι, καθώς η καταιγίδα από το μεσημέρι … Δεκάδες φορτηγά εγκλωβισμένα στο Αντίρριο (video) AgrinioPress

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Ιανός»: Δεκάδες φορτηγά εγκλωβισμένα στο Αντίρριο

Εγκλωβισμένοι βρίσκονται δεκάδες οδηγοί φορτηγών από χθες το βράδυ, στο Αντίρριο Ναυπακτίας, λόγω της κακοκαιρίας «Ιανός». Τα φέρι μποτ δεν εκτελούν δρομολόγια από χθες στις 19:45, λόγω των ισχυρών ανέμων της κακοκαιρίας «Ιανός». Όμως και στη Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης, δεν επιτρέπεται η διέλευση, παρά μόνο σε ΙΧ και μηχανάκια. Οι οδηγοί είναι αναστατωμένοι, καθώς η […] The post «Ιανός»: Δεκάδες φορτηγά εγκλωβισμένα στο Αντίρριο first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Δεκάδες φορτηγά εγκλωβισμένα στο Αντίρριο

Εγκλωβισμένοι βρίσκονται δεκάδες οδηγοί φορτηγών από χθες το βράδυ, στο Αντίρριο Ναυπακτίας. Τα Φέρι Μποτ δεν εκτελούν δρομολόγια από χθες στις 19:45, λόγω των ισχυρών ανέμων της κακοκαιρίας Ιανός. Όμως και στην Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης, δεν επιτρέπεται η διέλευση, παρά μόνο σε ΙΧ και μηχανάκια. Οι οδηγοί είναι αναστατωμένοι, καθώς η καταιγίδα από το μεσημέρι ... The post Δεκάδες φορτηγά εγκλωβισμένα στο Αντίρριο appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»