Και επίσημα ο Τσάλμερς στον Άρη
10:33 - 21/09/2020
Μετά τους Σούλερ και Κουζέλογλου, η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη συμφωνία της και με τον Μάριο Τσάλμερς μέσω των social media. “Ο δυο φορές πρωταθλητής ΝΒΑ, Mario Chalmers θα είναι κάτοικος «Nick Galis Hall»! Mario, welcome to ARIS Family! Mario, καλωσήρθες στην οικογένεια του ΑΡΗ!”, αναφέρει η ομάδα στην ανάρτησή της.
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέλος και επίσημα ο Ένινγκ από τον Άρη
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Μίχαελ Ένινγκ και έτσι άνοιξε και τυπικά ο δρόμος για την επιστροφή του Άκη Μάντζιου, αυτή τη φορά από τη θέση του προπονητή.
Διαβάστε το στο fosonline.grΆσχημα τα νέα για Σάκιτς στον Άρη
Άσχημα τα νέα για Σάκιτς στον Άρη
21/09/2020
Ο Εμάνουελ Σάκιτς τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Βόλο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Superleague, με τα νέα να μην είναι καλά.
Ο 29χρονος μπακ του Άρη υπέστη κάταγμα 5ου μετακαρπίου στο αριστερό χέρι χωρίς να γίνει γνωστό το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης.
Όπως είναι φυσικό, είναι απίθανο να είναι παρών στο ματς της Κυριακής (27/09) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Ημέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο, Τρίτη. Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στις εγκαταστάσεις του
Διαβάστε το στο filathlos.gr