Ανσαριφάρντ: «Ο Μασούντ μου είπε τα πάντα για την ΑΕΚ, ήταν όλα φανταστικά!»
14:58 - 21/09/2020
Ο Ιρανός επιθετικός μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τον καλό του φίλο, Σοτζέι Μασούντ πριν αποφασίσει να έρθει στην ΑΕΚ, ο οποίος όπως τόνισε του είπε τα πάντα για τους Κιτρινόμαυρους και πρόσθεσε πως ήταν όλα φανταστικά. Αναλυτικά όσα είπε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στο Novasports: Για το αν μίλησε […]
The post Ανσαριφάρντ: «Ο Μασούντ μου είπε τα πάντα για την ΑΕΚ, ήταν όλα φανταστικά!» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανσαριφάρντ: «Ο Μασούντ μου είπε φανταστικά πράγματα για την ΑΕΚ»
Τη σημασία που είχαν για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ οι εξαιρετικές συστάσεις που πήρε από τον συμπατριώτη του, Σοζέι Μασούντ, υπογράμμισε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ
Διαβάστε το στο Ανσαριφάρντ: «Αυτά μου είπε ο Μασούντ για την ΑΕΚ»
Ανσαριφάρντ: «Αυτά μου είπε ο Μασούντ για την ΑΕΚ»
21/09/2020
Κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικός στο να πάρει μεταγραφή ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην ΑΕΚ υπήρξε ο Σοζέι Μασούντ.
Σε δηλώσεις του στη NOVA ο Ιρανός παραδέχθηκε ότι άκουσε από τον συμπατριώτη του εξαιρετικά πράγματα για τις συνθήκες στην «Ένωση».
Υπογράμμισε, δε, ότι θα ήθελε πολύ να τον μιμηθεί και να πανηγυρίσει κι εκείνος την κατάκτηση του τίτλου με τα κιτρινόμαυρα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ανσαριφάρντ
Για το αν μίλησε με τον Μασούντ πριν αποφασίσει να έρθει στην ΑΕΚ: «Ο Μασούντ, όπως όλοι γνωρίζουν, είναι πολύ καλός μου φίλος. Ένας πολύ μεγάλος παίκτης με μια σπουδαία καριέρα από πίσω του. Του εύχομ
Διαβάστε το στο filathlos.grΑνσαριφάρντ : «Ο Μασούντ μου είπε φανταστικά πράγματα για την ΑΕΚ»
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε για την περηφάνεια που αισθάνεται που είναι μέλος της ΑΕΚ, αλλά και για τη συνομιλία που είχε με τον Μασούντ πριν υπογράψει στην Ένωση.
Διαβάστε το στο to10.gr