Πόσο πιθανό είναι να κολλήσουμε κορωνοϊό σε ένα μπαρ ή εστιατόριο;
20:10 - 21/09/2020
ΥΓΕΙΑΚΟΣΜΟΣ
Νέα έρευνα που έκανε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι το φαγητό και το ποτό έξω αποτελεί «σημαντικό παράγοντα κινδύνου» για να κολλήσει κάποιος κορωνοϊό.
Στην έκθεση συμμετείχαν 314 άτομα που έκαναν το τεστ τον Ιούλιο. Οι 154 συμμετέχοντες ήταν θετικοί, ενώ οι 160 αρνητικοί. Σε όλους ζητήθηκε να πουν τι είχαν κάνει το προηγούμενο διάστημα των δύο εβδομάδων πριν κάνουν το τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί ποιες δραστηριότητες ενέχουν παραπάνω κινδύνους για τη διάδοση του ιού.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι συμμετέχοντες που ήταν θετικοί στον κορωνοϊό είχαν δειπνήσει σε εστιατόριο δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της ασθένειας, από εκείνους που ήταν αρνητικοί
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πόσο πιθανό είναι να κολλήσουμε κορωνοϊό σε ένα μπαρ ή εστιατόριο;...
Νέα έρευνα που έκανε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι το φαγητό και το ποτό έξω αποτελεί... «σημαντικό παράγοντα κινδύνου» για να κολλήσει κάποιος κορωνοϊό....
Διαβάστε το στο nonews-news.blogspot.com