Μακρόν: Είμαι έτοιμος να συζητήσω με την Τουρκία, αλλά χρειάζεται σεβασμός
21:26 - 22/09/2020
Αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία και τον πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έστειλε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, υπογραμμίζοντας ότι το Παρίσι είναι έτοιμο να ξεκινήσει…
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μακρόν: Είμαι έτοιμος να συζητήσω με την Τουρκία, όχι όμως κάτω από εκφοβισμό
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δηλώνει έτοιμος για διάλογο με την Τουρκία, αλλά υπό την προϋπόθεση...
Διαβάστε το στο ZouglaΜακρόν: Είμαι έτοιμος να συζητήσω με την Τουρκία αλλά χρειάζεται σεβασμός
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν επεσήμανε ότι σέβεται την Τουρκία και ότι είναι έτοιμος για διάλογο, αλλά υπογράμμισε ότι η Άγκυρα πρέπει πρώτα να σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο και τα ευρωπαϊκά κυριαρχικά δικαιώματα και να ξεκαθαρίσει τις κινήσεις της σε περιοχές όπως η Λιβύη και η Συρία.
Διαβάστε το στο Μακρόν: Είμαι πρόθυμος για διάλογο με την Τουρκία αλλά χρειάζεται σεβασμός
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν επεσήμανε ότι σέβεται την Τουρκία και ότι είναι έτοιμος για διάλογο, αλλά υπογράμμισε ότι η Άγκυρα πρέπει πρώτα να σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο και τα ευρωπαϊκά κυριαρχικά δικαιώματα και να ξεκαθαρίσει τις κινήσεις της σε περιοχές όπως η Λιβύη και η Συρία.
Διαβάστε το στο tanea.grΜακρόν: Είμαι έτοιμος να συζητήσω με την Τουρκία, αλλά χρειάζεται σεβασμός
Αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία και τον πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έστειλε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της Γαλλίας,…
Διαβάστε το στο NewsBombΜακρόν: Είμαστε έτοιμοι για διάλογο με την Τουρκία, αρκεί να υπάρχει σεβασμός
Είμαστε έτοιμοι για διάλογο με την Τουρκία, αλλά περιμένουμε από αυτή το σεβασμό της ευρωπαϊκής κυριαρχίας, το Διεθνές Δίκαιο, καθώς και να παράσχει διευκρινίσεις για τις ενέργειές στη Λιβύη και τη Συρία, τόνισε σήμερα ο Εμανουέλ Μακρόν στέλνοντας αυστηρό μήνυμα προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
The post Μακρόν: Είμαστε έτοιμοι για διάλογο με την Τουρκία, αρκεί να υπάρχει σεβασμός first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΜακρόν: Έτοιμος για διάλογο με την Τουρκία - Τί όρο έθεσε
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν
δηλώνει έτοιμος για διάλογο με την
Τουρκία, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα...
Διαβάστε το στο ekriti.grΜακρόν: «Ναι» στον διάλογο με την Τουρκία, αλλά υπό προϋποθέσεις
Νέο άνοιγμα από τον Γάλλο πρόεδρο προς τον Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και μήνυμα για σεβασμό του διεθνούς δικαίου και της ευρωπαϊκής κυριαρχίας. Τι συζήτησαν στο τηλέφωνο.
Διαβάστε το στο efsyn.gr