Πλημμύρες σε Μεσολόγγι και Ναυπακτία: Απαντλήσεις υδάτων και καταπτώσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο (Photos | Videos)
21:16 - 28/09/2020
ΕΛΛAΔΑ
Στο Μεσολόγγι και στον δήμο Ναυπακτίας καταγράφονται τα περισσότερα προβλήματα που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες έπληξαν το απόγευμα της Δευτέρας κυρίως την νότια Αιτωλοακαρνανία.
Ειδικότερα, περισσότερες από 50 κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου, για απάντληση υδάτων από υπόγεια και ισόγεια, λόγω των πλημμυρών.
Όπως ανέφερε μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τις πλημμύρες, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, «η πόλη μας επλήγη από έντονο καιρικό φαινόμενο, ενώ παράλληλα υπήρξαν αντλιοστάσια, που σημειωτέον δεν τα έχουμε παραλάβει ακόμα, τα οποία δεν λειτούργησαν πλήρως».
«Εμείς», συνέχισε ο δήμαρχος, «τρέξαμε να αποκαταστή
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr