GNTM: Η Ίριδα στέλνει τη Ζενεβιέβ σπίτι της: «Μήπως να πας σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε»; (video)
00:00 - 29/09/2020
AgrinioPress
GNTM: Η Ίριδα στέλνει τη Ζενεβιέβ σπίτι της: «Μήπως να πας σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε»; (video)
Ξεκίνησαν οι κόντρες στο GNTM 3 Η πρώτη κόντρα στο GNTM μόλις ξεκίνησε και πρωταγωνιστές της είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί και μια παίκτρια. Τα δέκα κορίτσια και τα δέκα αγόρια ξύπνησαν από τα άγρια χαράματα για να ετοιμαστούν για την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης. Η κριτής και art director του GNTM μοίρασε ρόμπες στα επίδοξα μοντέλα, …
AgrinioPress
Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
GNTM 3: Παίκτρια στη Ζενεβιέβ - «Μήπως να πας σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε;» (vid)
GNTM 2020: Απίστευτη ατάκα μοντέλου για την κριτή και art director του παιχνιδιού
Διαβάστε το στο NewsBombGNTM: Η Ίριδα στέλνει τη Ζενεβιέβ σπίτι της: «Μήπως να πας σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε»;
Ξεκίνησαν οι κόντρες στο GNTM 3...
Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: GNTM: Η Ίριδα στέλνει τη Ζενεβιέβ σπίτι της: «Μήπως να πας σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε»;
Διαβάστε το στο sinidisi.gr