Δώνης για Παναθηναϊκό: «Δεν μπορούσα να παίρνω παίκτες χωρίς να τους θέλω...»
00:53 - 05/10/2020
Δώνης για Παναθηναϊκό: «Δεν μπορούσα να παίρνω παίκτες χωρίς να τους θέλω...»
05/10/2020
Μιλώντας στο "Total Football" του OPEN ο Γιώργος Δώνης τόνισε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό φέτος μιας και δε δεχόταν να παίρνει παίκτες που δεν ήθελε ο ίδιος, ενώ δήλωσε πως δεν συμφωνούσε με το μοντέλο που έφερε στην ομάδα ο Τσάβι Ρόκα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στο «Total Football»:
Για την εκκίνηση του ΠΑΟΚ: «Είναι μια δύσκολη περίοδος για τις ομάδες λόγω του κορονοϊού. Η διαδικασία των παιχνιδιών στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ήταν διαφορετική φέτος. Ο ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν πολύ καλός. Στα δύο παιχνίδια ήταν καλ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποκαλυπτικός Δώνης: «Δεν μπορούσα να παίρνω παίκτες χωρίς να τους θέλω-Ο Ρόκα με παρέκαμπτε!»
Ο Γιώργος Δώνης τόνισε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό φέτος μιας και δε δεχόταν να παίρνει παίκτες που δεν ήθελε ο ίδιος, ενώ δήλωσε πως δεν συμφωνούσε με το μοντέλο που έφερε στο Τριφύλλι ο Τσάβι Ρόκα.
Continue reading Αποκαλυπτικός Δώνης: «Δεν μπορούσα να παίρνω παίκτες χωρίς να τους θέλω-Ο Ρόκα με παρέκαμπτε!» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΚράξιμο Δώνη σε Ρόκα: «Με παρέκαμπτε! Δεν μπορούσα να παίρνω παίκτες χωρίς να τους θέλω»
Μιλώντας στην εκπομπή Total Football του Οpen TV ο Γιώργος...
Το άρθρο Κράξιμο Δώνη σε Ρόκα: «Με παρέκαμπτε! Δεν μπορούσα να παίρνω παίκτες χωρίς να τους θέλω» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr