Δώνης για Παναθηναϊκό: «Δεν μπορούσα να παίρνω παίκτες χωρίς να τους θέλω...»

00:53 - 05/10/2020

Δώνης για Παναθηναϊκό: «Δεν μπορούσα να παίρνω παίκτες χωρίς να τους θέλω...» 05/10/2020 Μιλώντας στο "Total Football" του OPEN ο Γιώργος Δώνης τόνισε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό φέτος μιας και δε δεχόταν να παίρνει παίκτες που δεν ήθελε ο ίδιος, ενώ δήλωσε πως δεν συμφωνούσε με το μοντέλο που έφερε στην ομάδα ο Τσάβι Ρόκα. Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στο «Total Football»: Για την εκκίνηση του ΠΑΟΚ: «Είναι μια δύσκολη περίοδος για τις ομάδες λόγω του κορονοϊού. Η διαδικασία των παιχνιδιών στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ήταν διαφορετική φέτος. Ο ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν πολύ καλός. Στα δύο παιχνίδια ήταν καλ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποκαλυπτικός Δώνης: «Δεν μπορούσα να παίρνω παίκτες χωρίς να τους θέλω-Ο Ρόκα με παρέκαμπτε!»

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό φέτος μιας και δε δεχόταν να παίρνει παίκτες που δεν ήθελε ο ίδιος, ενώ δήλωσε πως δεν συμφωνούσε με το μοντέλο που έφερε στο Τριφύλλι ο Τσάβι Ρόκα. Continue reading Αποκαλυπτικός Δώνης: «Δεν μπορούσα να παίρνω παίκτες χωρίς να τους θέλω-Ο Ρόκα με παρέκαμπτε!» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Κράξιμο Δώνη σε Ρόκα: «Με παρέκαμπτε! Δεν μπορούσα να παίρνω παίκτες χωρίς να τους θέλω»

Μιλώντας στην εκπομπή Total Football του Οpen TV ο Γιώργος... Το άρθρο Κράξιμο Δώνη σε Ρόκα: «Με παρέκαμπτε! Δεν μπορούσα να παίρνω παίκτες χωρίς να τους θέλω» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)