Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε τον λόγο που τσακώθηκε με τη Βρισηίδα Ανδριώτου

09:45 - 05/10/2020

Η Ιωάννα Τούνη μετά από πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε στο Instagram, αποκάλυψε ότι ξέκοψε τη Βρισηίδα «οριστικά και αμετάκλητα», διότι πήγε...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τούνη: Γι αυτό έκοψα την Βρισήιδα Ανδριώτου από κολλητή μου

Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγες μέρες, η Ιωάννα Τούνη και η Βρισήιδα Ανδριώτου μάλωσαν και ο λόγος παράμενε καλά κρυμμένος.

Διαβάστε το στο

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε γιατί έβαλε τέλος στη φιλία της με την Βρισηίδα Ανδριώτου

Τους λόγους που μπήκε τέλος στη φιλία της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου εξήγησε στους followers της η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τούνη: Αποκάλυψε τους λόγους που τσακώθηκε με τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Iωάννα Τούνη με ανάρτησή της αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν είναι πια φίλες με την άλλοτε κολλητής, Βρισηίδα Ανριώτου. Το μοντέλο αποκάλυψε πως πήγε για μπάνιο σε πισίνα με τον άνθρωπο που διέρρευσε το ροζ βίντεο της στο διαδίκτυο. Διαβάστε την ανάρτησή της: «Δε μαλώσαμε…Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους, που αγαπάω, όχι μόνο τα ψέματα, την αχαριστία, κοροϊδία και την διπροσωπία. Η «κολλητή» μου λοιπόν έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το «ροζ βίντεο». Ναι! Καλά κατάλαβες…Η «κολλητή μου», με αυτόν που ήθελε ν

Διαβάστε το στο spoilers

Ιωάννα Τούνη: Εξήγησε γιατί έβαλε τέλος στην φιλία της με τη Βρισηίδα Ανδριώτη

Η Ιωάννα Τούνη ξεκαθαρίζει τους λόγους για τους οποίους δεν κάνει παρέα με τη Βρισηίδα Ανδριώτη πλέον.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»