Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθαρίζει για την Ιωάννα Μαλέσκου – «Δεν θα ζητήσω και συγνώμη»

10:21 - 05/10/2020

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το πρωί της Δευτέρας, θέλοντας να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση στη διαμάχη […] The post Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθαρίζει για την Ιωάννα Μαλέσκου – «Δεν θα ζητήσω και συγνώμη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν θα ζητήσω και συγνώμη»

Από τη στιγμή που βλέπω, όμως, ότι παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θύμα. Ε, δεν θα ζητήσω και συγνώμη. Όχι.

Διαβάστε το στο

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το ξέσπασμα της Ιωάννας Μαλέσκου: «Δεν θα ζητήσω συγγνώμη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα όσα ειπώθηκαν...

Διαβάστε το στο Zougla

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Δε θα ζητήσω και συγγνώμη»

Η κόντρα των δύο γυναικών δεν έχει σταματημό.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το ξέσπασμα της Ιωάννας Μαλέσκου: «Δεν θα ζητήσω συγγνώμη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν θα ζητήσω συγγνώμη από την Ιωάννα Μαλέσκου

Η πατρινή παρουσιάστρια του “Pop Up”, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής της την προηγούμενη εβδομάδα για την αποκαλυπτική εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Παπαγεωργίου για Μαλέσκου: Δεν θα ζητήσω και συγγνώμη

«Από τη στιγμή που βλέπω, όμως, ότι παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θύμα… Ε, δεν θα ζητήσω και συγγνώμη! Όχι! Ίσως να μην της άρεσε αυτό το κομπλιμέντο, οκ, αυτό είναι θέμα της», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει με την Ιωάννα Μαλέσκου. «Εγώ... The post Παπαγεωργίου για Μαλέσκου: Δεν θα ζητήσω και συγγνώμη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τα «καρφιά» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη Μαλέσκου – «Δεν θα ζητήσω και συγγνώμη»

Με αφορμή τα όσα είπε για εκείνη η Ιωάννα Μαλέσκου στον «αέρα» της εκπομπής της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξέφρασε την άποψή της... The post Τα «καρφιά» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη Μαλέσκου – «Δεν θα ζητήσω και συγγνώμη» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η απάντηση της Παπαγεωργίου στη Μαλέσκου: «Δεν θα ζητήσω και συγγνώμη» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το πρωί της Δευτέρας, δίνοντας -μεταξύ άλλων- τη δική της  απάντηση στη διαμάχη που έχει προκύψει με την Ιωάννα Μαλέσκου. Μια... κόντρα που ξεκίνησε από τον σχολιασμό της ίδιας σε πρόσφατη ενδυματολογική επιλογή της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, η οποία δεν το άφησε ασχολίαστο, υποστηρίζοντας ότι δέχθηκε "σεξιστική και προσβλητική επίθεση".  «Εγώ ήμουν ξεκάθαρη, όπως είμαι πάντα, με σεβασμό και αγάπη και δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέρα από το ντύσιμο της. Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια και αν δεν καταλαβαίνεις ότι, εγώ τουλάχιστον, ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα το στιλιστικό μόνο κομμάτι. Κάνεις

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Μαλέσκου: «Δε θα ζητήσω και συγγνώμη»

Τι απαντά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε όλα όσα σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της…

Διαβάστε το στο queen.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απαντά στην Ιωάννα Μαλέσκου και αδειάζει την ομάδα της

Το τέλος της περασμένης εβδομάδας βρήκε την Ιωάννα Μαλέσκου ενοχλημένη από τα σχόλια που έκανε τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και η ομάδα της. Συγκεκριμένα, η ξανθιά παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ θεώρησε την στιλιστική κριτική «σεξιστική» αλλά και ως μία «επίθεση από γυναίκα» προς το πρόσωπό της. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και έδωσε τη δική της εκδοχή, προσπαθώντας να αποστασιοποιηθεί από τα γεγονότα και να ξεκαθαρίσει πως «είμαι απλά παρουσιάστρια, δεν δημιουργώ το περιεχόμενο της εκπομπής». Αν και leader της εκπομπής, φάνηκε να μην υπερασπίζεται συνολικά τα σχόλια του πάνελ. «Εγώ ήμουν ξεκάθαρη, με σεβασμό και αγάπη, και δε σχολίασα τίποτα παραπάνω από το ντύσιμό της» είπε

Διαβάστε το στο spoilers

Η απάντηση της Παπαγεωργίου στη Μαλέσκου – Ε όχι και να ζητήσω και συγνώμη…

“Εγώ ήμουν ξεκάθαρη όπως πάντα με σεβασμό και με αγάπη και δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέραν από το ντύσιμό της. Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια και εάν δεν καταλαβαίνεις ότι εγώ τουλάχιστον ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα μόνο με το στιλιστικό κομμάτι κάνεις ό,τι πιστεύεις εσύ… Εγώ είμαι παρουσιάστρια δεν είμαι δημιουργός περιεχομένου. Εγώ σχολίασα στιλιστικά αν μου άρεσε ή όχι… Εγώ είδα την εικόνα στο μόνιτορ, προσπέρασα, δεν ασχολήθηκα καν, έκανα τη δουλεία μου. Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε την προσπάθειά μας και κακοπροαίρετος δεν είναι κανείς… Να μπω στη διαδικασία αν έχω κάνει κάτι κακό, θα το είχα κάνει κατευθείαν.  Από τη στιγμή που παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμα

Διαβάστε το στο spoilers

Παπαγεωργίου κατά Μαλέσκου: Δε θα ζητήσω και συγγνώμη. Εγώ είμαι το θύμα, όχι ο θύτης

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στην ελληνική showbiz ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ιωάννα Μαλέσκου. Όλα άρχισαν όταν το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια σχολίασε αρνητικά το ντύσιμο της Ιωάννας Μαλέσκου. Σε ερώτηση ενός δημοσιογράφου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε πως δεν μετανιώνει για όσα είπε, ούτε θα ζητήσει συγγνώμη, καθώς είναι το θύμα και όχι ο θύτης. Πιο αναλυτικά, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ ήμουν ξεκάθαρη, όπως είμαι πάντα, με σεβασμό και αγάπη και δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέρα από το ντύσιμο της. Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια και αν δεν καταλαβαίνεις ότι, εγώ τουλάχιστον, ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα το στιλιστικό μόνο κομμάτι. Κάνεις ότι πιστεύ

Διαβάστε το στο spoilers

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά στην Ιωάννα Μαλέσκου: Ε, δεν θα ζητήσω και συγνώμη! Όχι!

Όσα είπε η παρουσιάστρια του Pop Up

Διαβάστε το στο entertv.gr

Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν ζητάω συγγνώμη» (βίντεο)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τοποθετήθηκε για την κόντρα που προέκυψε με την Ιωάννα Μαλέσκου, λέγοντας πως δεν θα ζήταγε συγγνώμη, καθώς εκείνη είναι το θύμα Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τοποθετήθηκε σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει με την Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Pop Up του Alpha, μίλησε στην κάμερα του Open για το περιστατικό […]

Διαβάστε το στο topnews.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Μαλέσκου: «Ε, δεν θα ζητήσω και συγνώμη!»

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε την παρεξήγηση που υπάρχει μεταξύ της ίδιας και της Ιωάννας Μαλέσκου. Μιλώντας στην εκπομπή της η Πατρινή παρουσιάστρια είπε τα εξής:  «Εγώ ήμουν ξεκάθαρη, όπως είμαι πάντα, με σεβασμό και αγάπη και δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέρα από το ντύσιμο της. Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια και αν δεν καταλαβαίνεις ότι, εγώ τουλάχιστον, ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα το στιλιστικό μόνο κομμάτι. Κάνεις ότι πιστεύεις εσύ. Δεν μπορώ να πω σε κανέναν για ποιο λόγο το έκανε αυτό ή δεν το έκανε». Όσον αφορά το blur που προβλήθηκε στο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο