H Angelina Jolie και ο Brad Pitt επιστρέφουν στο δικαστήριο για την επιμέλεια των παιδιών τους

11:33 - 07/10/2020

Η Angelina Jolie και Brad Pitt, επιστρέφουν πάλι στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών τους. Όπως ανέφερε πηγή στο ET Online, «Ο Brad...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Angelina Jolie και ο Brad Pitt επιστρέφουν στο δικαστήριο για την επιμέλεια των παιδιών τους

Η Angelina Jolie και Brad Pitt, επιστρέφουν πάλι στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών τους...

Διαβάστε το στο Zougla

Angelina Jolie – Brad Pitt: Ξανά στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών

Στις δικαστικές αίθουσες επέστρεψαν ο Βrad Pitt και η Αngelina Jolie για την επιμέλεια των παιδιών To άρθρο Angelina Jolie – Brad Pitt: Ξανά στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τζολί – Πιτ: Ξανά στα δικαστήρια για την διεκδίκηση της επιμέλειας των παιδιών τους

Μία πηγή δήλωσε στο ET Online πως «Ο Μπράντ Πίτ ζητά την επιμέλεια κατά 50/50. Η Αντζελίνα Τζολί θέλει να είναι δίκαιη αναφορικά με την επιμέλεια. Ακολουθεί συγκεκριμένους κώδικες και κανόνες με τα παιδιά και ο ηθοποιός χει μεγάλες ελπίδες να καταφέρει να το πετύχει λόγω της σημαίας του συν-γονέα». Τέλος, να σημειωθεί πως το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού ανακοινώθηκε το 2016, ενώ ήδη είχαν αποκτήσει έξι παιδιά. Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για την περίοδο που εκείνη και ο σύζυγός της νόσησαν από κορωνοίό. “Δεν σου κρύβω ότι στις 10 του Μάρτη, η Μελίνα βρέθηκε με δυο άνεργους γονείς και χτυπούσαν τα τηλέφωνα μόνο για εκείνη. Οπότε ήταν πολύ αστείο που λέγαμε, «έχο

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»