Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο Alpha δεν τίμησε τη σχέση του απέναντί μου»
14:54 - 10/10/2020
Στην Espresso και στον Ηλία Μαραβέγια παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία μίλησε για την απότομη διακοπή της εκπομπής […]
The post Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο Alpha δεν τίμησε τη σχέση του απέναντί μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Χατζηβασιλείου κατά Alpha! «Δεν τίμησε τη σχέση του απέναντί μου, ένιωσα πολύ άσχημα»
“Εγώ λοιπόν τότε το κανάλι “δεν το πούλησα”, αν και δεν είχα συμβόλαιο και ο ΑΝΤ1 μου έταζε λαγούς και πετραχήλια για μια μετεγγραφή.” ανέφερε ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Βίκυ Χατζηβασιλείου κατά Alpha! «Δεν τίμησε τη σχέση του απέναντί μου, ένιωσα πολύ άσχημα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ξεσπά κατά του Alpha η Χατζηβασιλείου: «Δεν τίμησε τη σχέση του απέναντί μου»
Στην Espresso και στον Ηλία Μαραβέγια παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία μίλησε για την απότομη διακοπή της συνεργασίας της με τον Alpha. Η πιο δύσκολη φάση στα επαγγελματικά σου; «Η περσινή σεζόν, γιατί διακόπηκε απότομα η σχέση μου με το κοινό μου, απλά επειδή το αποφάσισε το κανάλι, ο Alpha. Έγιναν όλα πολύ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧατζηβασιλείου: Ο Alpha δεν τίμησε τη σχέση του απέναντί μου
H Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso κι μίλησε για την απότομη διακοπή της εκπομπής της από τον Alpha. Η πιο δύσκολη φάση στα επαγγελματικά σου; Η περσινή σεζόν, γιατί διακόπηκε απότομα η σχέση μου με το κοινό μου, απλά επειδή το αποφάσισε το κανάλι, ο Alpha. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα και πολύ απότομα. Ένιωσα πολύ άσχημα για την ομάδα μου, που έμειναν όλοι χωρίς δουλειά ξαφνικά, μια ομάδα που ήταν υποδειγματική σε μια εκπομπή που ήταν πρώτη σε νούμερα τηλεθέασης, ειδικά η τελευταία μας χρονιά ήταν η καλύτερή μας ever. Κι όλα αυτά έπειτα από 14 χρόνια! Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν συχνά στην ελληνική τηλεόραση. Όλο αυτό κάπως μεταφράστηκε μέσα μου, σαν αδικία και
Διαβάστε το στο spoilers