Έκτορας Μποτρίνι: «Ο κορονοϊός δεν είναι ψέμα, η θεία μου πέθανε στην Τοσκάνη, “έφυγε” σε δύο μέρες»

15:21 - 11/10/2020

Στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο “Enjoy” που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία έδωσε συνέντευξη ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος […] The post Έκτορας Μποτρίνι: «Ο κορονοϊός δεν είναι ψέμα, η θεία μου πέθανε στην Τοσκάνη, “έφυγε” σε δύο μέρες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έ. Μποτρίνι: «Ο κορωνοϊός δεν είναι ψέμα, η θεία μου πέθανε στην Τοσκάνη, "έφυγε" σε δύο μέρες»

Στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο “Enjoy” που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία έδωσε συνέντευξη ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος αποκάλυψε πως “έχασε” τη θεία του στην Ιταλία από κορωνοϊό.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Έκτορας Μποτρίνι: «Ο κορονοϊός δεν είναι ψέμα, η θεία μου πέθανε στην Τοσκάνη, “έφυγε” σε δύο μέρες»

Στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο “Enjoy” που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία έδωσε συνέντευξη ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος αποκάλυψε πως “έχασε” τη θεία του στην Ιταλία από κορονοϊό. The post Έκτορας Μποτρίνι: «Ο κορονοϊός δεν είναι ψέμα, η θεία μου πέθανε στην Τοσκάνη, “έφυγε” σε δύο μέρες» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έκτορας Μποτρίνι: «Η θεία μου πέθανε από κορονοϊό μέσα σε δυο ημέρες»

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Έκτορας Μποτρίνι. Ο σεφ και παρουσιαστής της εκπομπής «Εφιάλτης στην κουζίνα», μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του θέλησε να περάσει ένα μήνυμα αφύπνισης: «Ο κορονοϊός δεν είναι ψέμα», είπε και αποκάλυψε πως η θεία του έφυγε από κορονοϊό μέσα σε ελάχιστες ημέρες από την ημέρα που νόσησε. «Δεν είναι λοιπόν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκλονίζει ο Μποτρίνι: Η θεία μου πέθανε από κορονοϊό, έφυγε σε δύο μέρες

Στο ένθετο «Enjoy» παραχώρησε συνέντευξη ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως “έχασε” τη θεία του στην Ιταλία από κορονοϊό. Τι έκανες στην καραντίνα; Πήγα στο πατρικό μου, στην Κέρκυρα και έφτιαχνα αλλαντικά. Εννοείται ότι αγχώθηκα και φοβήθηκα με την πανδημία, γιατί ο κορονοϊός δεν είναι ψέμα, υπάρχει. Τέσσερις γνωστοί μου νόσησαν, οι δύο ελαφρά, οι άλλοι στο νοσοκομείο. Και δεν είχαν υποκείμενα νοσήματα. Δεν είναι λοιπόν θεωρία συνωμοσίας. Η θεία μου πέθανε από κορονοϊό στην Τοσκάνη της Ιταλίας, 78 χρονών γυναίκα, μέσα σε ελάχιστες ημέρες από τότε που νόσησε, και ήταν μια γυναίκα που στεκόταν καλά. Εγώ έχω συγγενείς στην Ιταλία και πέρασα πολύ άσχημα. Χρειάζεται επαγρύπνη

Διαβάστε το στο spoilers

Μποτρίνι: “Ο κορονωϊός δεν είναι ψέμα, η θεία μου πέθανε στην Τοσκάνη”

Ο Έκτορας Μποτρίνι σε συνέντευξή του στο Enjoy αποκάλυψε πως έχασε τη θεία του από κορωνοϊο μέσα σε δύο ημέρες. Εντελώς. Σε παγκόσμιο επίπεδο. Άλλαξαν η επικοινωνίας μας, ο τρόπος που ταξιδεύαμε. Στην Ιταλία είδα ένα γκράφιτι. Οι άνθρωποι χωρίς μάσκα και οι άνθρωποι με μάσκα. Αυτό φτάνει. Δεν ξέρω αν ποτέ στην Ιταλία οι άνθρωποι ξεχάσουν τις εικόνες με τα φέρετρα. Η αδερφή του πατέρα μου θα μπορούσε να ζήσει άλλα δέκα χρόνια σίγουρα, σύμφωνα με τον μέσο όρο ζωής του μέσου Ευρωπαίου. “Έφυγε” σε δύο μέρες. Ήταν μια ξαφνική είδηση για εμάς, δεν είχε κανένα θέμα υγείας. Άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ. Αυτή η πανδημία πρέπει να μας προβληματίσει πολύ. Γιατί όλα σχετίζο

Διαβάστε το στο spoilers

Μποτρίνι: "Ο κορονωϊός δεν είναι ψέμα, η θεία μου πέθανε στην Τοσκάνη"

Ο Έκτορας Μποτρίνι σε συνέντευξή του στο Enjoy αποκάλυψε πως έχασε τη θεία του από κορωνοϊο μέσα σε δύο ημέρες. Εντελώς....

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο