#Μποτρίνι

«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Μετά τις πίστες κατέκτησαν και την Κουζίνα της «Μαμάς»

Skai.gr
«H ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ» με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι
13:39 24/04/2024

«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Χοροί και φωτιές στην κουζίνα- Δείτε το trailer

Skai.gr
Με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι, σήμερα στις 14.50, στον ΣΚΑΪ
12:39 22/04/2024

«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Η τάξη επανέρχεται στην κουζίνα της μαμάς- Δείτε το trailer

Skai.gr
Με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι, σήμερα στις 14.50, στον ΣΚΑΪ
12:37 05/04/2024

Στο πάτωμα και ο Μάρκος Σεφερλής – “Πληρώνει” την Πετρούλα με το ίδιο νόμισμα! [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Στο πάτωμα του πλατό του στην εκπομπή Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου βρέθηκε ο Μάρκος Σεφερλής λίγο πριν αποχωρήσει ο Έκτορας Μποτρίνι, που μπήκε για τις τελευταίες οδηγίες στην Πετρούλα. Η Πετρούλα έπρεπε να ετοιμάσει γαριδομακαρονάδα με τη βοήθεια του συντρόφου της και ο σεφ μπήκε να τσεκάρει πώς πάει με […] Το άρθρο Στο πάτωμα και ο Μάρκος Σεφερλής – “Πληρώνει” την Πετρούλα με το ίδιο νόμισμα! [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:00 01/04/2024

Μαμά: «Διαλύθηκε» ο Έκτορας Μποτρίνι με τον μπακαλιάρο σκορδαλιά – Δεν μπορούσε να μιλήσει από τα γέλια

zappit.gr
Στο γνώριμο του πόστο βρέθηκε ο Έκτορας Μποτρίνι στο τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου» το μεσημέρι […] The post Μαμά: «Διαλύθηκε» ο Έκτορας Μποτρίνι με τον μπακαλιάρο σκορδαλιά – Δεν μπορούσε να μιλήσει από τα γέλια appeared first on Zappit.
23:00 01/02/2024

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Τρωικός πόλεμος στην κουζίνα - Δείτε το τρέιλερ

Skai.gr
Σήμερα στις 17.30, στον ΣΚΑΪ - Με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι
12:37 08/12/2023

Μαμά: Παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα επειδή… έχασε

zappit.gr
Αντιμέτωπες με τον χρόνο και την κριτική του Έκτορα Μποτρίνι ήρθαν δύο ακόμη ομάδες στο Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα […] The post Μαμά: Παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα επειδή… έχασε appeared first on Zappit.
20:00 21/11/2023

Μαμά: Έφτυσε το φαγητό ο Έκτορας Μποτρίνι – «Σε αυτό το πιάτο έχει ουρήσει όλη η Αθήνα»

zappit.gr
Σκορδαλιά κλήθηκαν να φτιάξουν απόψε οι παίκτες του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου«, μόνο, που όπως […] The post Μαμά: Έφτυσε το φαγητό ο Έκτορας Μποτρίνι – «Σε αυτό το πιάτο έχει ουρήσει όλη η Αθήνα» appeared first on Zappit.
22:00 13/11/2023

Επικός Έκτορας Μποτρίνι: «Το τρως και ο Άγιος Πέτρος σου κάνει αναπάντητη στο κινητό»

zappit.gr
Για μια ακόμα φορά, μέσα από το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στον ΣΚΑΪ, ο Έκτορας […] The post Επικός Έκτορας Μποτρίνι: «Το τρως και ο Άγιος Πέτρος σου κάνει αναπάντητη στο κινητό» appeared first on Zappit.
21:00 03/11/2023

Μαμά: Άναυδος ο Έκτορας Μποτρίνι – «Για να πάει κάτω πρέπει να έχεις σαγόνια καρχαρία»

thecaller.gr
Η ώρα για να κρίνει τα πιάτα των διαγωνιζομένων στο παιχνίδι μαγειρικής, Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου έφτασε για τον Έκτορα Μποτρίνι. Μπροστά του είχε μοσχαράκι με μανιτάρια και κριθαράκι, μόνο που όπως φάνηκε τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά. Η ώρα για να κρίνει τα πιάτα των διαγωνιζομένων στο παιχνίδι μαγειρικής, Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου έφτασε για τον Έκτορα Μποτρίνι. Μπροστά του είχε μοσχαράκι με μανιτάρια και κριθαράκι, μόνο που όπως φάνηκε τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά. «Σαν να το έφτιαξε σε βάρκα και να έχει τρικυμία […]
20:00 09/10/2023

Ο Έκτορας Μποτρίνι παρομοίασε τις πατάτες με … τουαλέτες: «Οι καλές είναι πιασμένες, οι ελεύθερες…» (vid)

aek1924.gr
Ο Έκτορας Μποτρίνι τα είδε… όλα με τα πιάτα που του πήγαν οι παίκτες στο «Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και έκανε μια περίεργη παρομοίωση. Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» ήρθε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ το απόγευμα της Παρασκευής (05/10) και ο […] The post Ο Έκτορας Μποτρίνι παρομοίασε τις πατάτες με … τουαλέτες: «Οι καλές είναι πιασμένες, οι ελεύθερες…» (vid) appeared first on AEK1924.gr.
20:37 06/10/2023

Μποτρίνι: Νομίζω ότι έχω πάθει εγκεφαλικό, δεν ξέρω ποιο πιάτο φταίει

Newsbeast.gr
Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» ήρθε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ το απόγευμα της Πέμπτης (05/10) και ο Έκτορας Μποτρίνι βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Ο σεφ κλήθηκε να αξιολογήσει τα δύο πιάτα των ομάδων που συμμετείχαν αλλά και να εξηγήσει ποιο πιάτο ήταν καλύτερο και γιατί. Το ένα σαρδάμ όμως διαδεχόταν το άλλο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγάλει καμία σωστή πρόταση ολοκληρωμένη. Μέχρι που έφτασε τελικά να γελάσει με τον ίδιο του τον εαυτό και να παραδεχτεί πως… είχε πάθει εγκεφαλικό αφού δεν μπορούσε να ολοκληρώσει μία πρόταση. «Νομίζω ότι έχω πάθει εγκεφαλικό, δεν ξέρω ποιο πιάτο φταίει» είπε ο Έκτορας Μποτρίνι κάνοντας τούς πάντες να γελάσουν
22:00 05/10/2023

Μαμά -«Γκρέμισε» το πλατό ο Έκτορας Μποτρίνι: «Σας είπε κάποιος ότι έχω διάρροια;»

zappit.gr
Για μια ακόμα φορά, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Έκτορας Μποτρίνι βρέθηκε στο πλάι του Μάρκου Σεφερλή για τις ανάγκες […] The post Μαμά -«Γκρέμισε» το πλατό ο Έκτορας Μποτρίνι: «Σας είπε κάποιος ότι έχω διάρροια;» appeared first on Zappit.
21:00 04/10/2023

Μαμά: Φρίκαραν οι παίκτες με την κριτική του Έκτορα Μποτρίνι – «Τι γελάς; Βλέπεις κανέναν κ…λο ξεβράκωτο;»

zappit.gr
Αντιμέτωποι με τη σκληρή κριτική που τους έκανε ο Έκτορας Μποτρίνι βρέθηκαν οι δύο ομάδες στο Η Μαμά μου Μαγειρεύει […] The post Μαμά: Φρίκαραν οι παίκτες με την κριτική του Έκτορα Μποτρίνι – «Τι γελάς; Βλέπεις κανέναν κ…λο ξεβράκωτο;» appeared first on Zappit.
21:00 02/10/2023

To Botrini’s κλείνει 12 χρόνια ζωής και το γιορτάζει όπως αρμόζει στην περίσταση

queen.gr
To βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στο Χαλάνδρι έχει γενέθλια και ο διήμερος εορτασμός περιλαμβάνει κορυφαία μενού, κάθετες γευσιγνωσίες και μοναδικά Riesling.Περισσότερα...
18:17 25/09/2023

Μαμά – Ο Έκτορας Μποτρίνι «κατακρεούργησε» το πιάτο: «Σαν να καταπίνεις μια χούφτα ούπα»

zappit.gr
Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει ο Έκτορας Μποτρίνι, ως είθισται, στη ροή του παιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα […] The post Μαμά – Ο Έκτορας Μποτρίνι «κατακρεούργησε» το πιάτο: «Σαν να καταπίνεις μια χούφτα ούπα» appeared first on Zappit.
21:00 22/09/2023

Χρυσοί Σκούφοι 2023: Τα 39 top εστιατόρια της χώρας – Η βαθμολογία τους και οι σεφ που ξεχώρισαν

eleftherostypos.gr
Χρυσοί Σκούφοι 2023: 39 εστιατόρια, απλωμένα σε διάφορες περιοχές της νησιωτικής και στεριανής Ελλάδας, βρέθηκαν στην κορυφή συγκεντρώνοντας εξαιρετικές βαθμολογίες. Το εστιατόριο «Etrusco» του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα αναδεικνύεται από την καταξιωμένη γευσιγνωστική ομάδα του περιοδικού Αθηνοράματος για ενδέκατη συνεχή χρονιά το πρώτο σε βαθμολογία εστιατόριο της χώρας και το μοναδικό με δύο Χρυσούς Σκούφους συγκεντρώνοντας 17/20 βαθμούς. Χρυσοί Σκούφοι για 39 εστιατόρια, φλας μπακ και τιμητικές αναφορές  Στο […] Το άρθρο Χρυσοί Σκούφοι 2023: Τα 39 top εστιατόρια της χώρας – Η βαθμολογία τους και οι σεφ που ξεχώρισαν εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 12/09/2023

Μάρκος Σεφερλής – Έκτορας Μποτρίνι: Έκαναν πρεμιέρα στο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»

zappit.gr
Την παρθενική τους πρώτη εμφάνιση στο παιχνίδι μαγειρικής, «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από σένα» είχαν ο Μάρκος Σεφερλής και […] The post Μάρκος Σεφερλής – Έκτορας Μποτρίνι: Έκαναν πρεμιέρα στο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» appeared first on Zappit.
18:00 11/09/2023

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Η πρεμιέρα, οι πρώτες εικόνες από το πλατό και οι παίκτες

tlife.gr
Πρεμιέρα για τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 17.30 με To άρθρο Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Η πρεμιέρα, οι πρώτες εικόνες από το πλατό και οι παίκτες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 09/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load