#Έκτορας Μποτρίνι

Στο πάτωμα και ο Μάρκος Σεφερλής – “Πληρώνει” την Πετρούλα με το ίδιο νόμισμα! [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Στο πάτωμα του πλατό του στην εκπομπή Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου βρέθηκε ο Μάρκος Σεφερλής λίγο πριν αποχωρήσει ο Έκτορας Μποτρίνι, που μπήκε για τις τελευταίες οδηγίες στην Πετρούλα. Η Πετρούλα έπρεπε να ετοιμάσει γαριδομακαρονάδα με τη βοήθεια του συντρόφου της και ο σεφ μπήκε να τσεκάρει πώς πάει με […] Το άρθρο Στο πάτωμα και ο Μάρκος Σεφερλής – “Πληρώνει” την Πετρούλα με το ίδιο νόμισμα! [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:00 01/04/2024

Μαμά: «Διαλύθηκε» ο Έκτορας Μποτρίνι με τον μπακαλιάρο σκορδαλιά – Δεν μπορούσε να μιλήσει από τα γέλια

zappit.gr
Στο γνώριμο του πόστο βρέθηκε ο Έκτορας Μποτρίνι στο τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου» το μεσημέρι […] The post Μαμά: «Διαλύθηκε» ο Έκτορας Μποτρίνι με τον μπακαλιάρο σκορδαλιά – Δεν μπορούσε να μιλήσει από τα γέλια appeared first on Zappit.
23:00 01/02/2024

Μαμά: Έφτυσε το φαγητό ο Έκτορας Μποτρίνι – «Σε αυτό το πιάτο έχει ουρήσει όλη η Αθήνα»

zappit.gr
Σκορδαλιά κλήθηκαν να φτιάξουν απόψε οι παίκτες του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου«, μόνο, που όπως […] The post Μαμά: Έφτυσε το φαγητό ο Έκτορας Μποτρίνι – «Σε αυτό το πιάτο έχει ουρήσει όλη η Αθήνα» appeared first on Zappit.
22:00 13/11/2023

Επικός Έκτορας Μποτρίνι: «Το τρως και ο Άγιος Πέτρος σου κάνει αναπάντητη στο κινητό»

zappit.gr
Για μια ακόμα φορά, μέσα από το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στον ΣΚΑΪ, ο Έκτορας […] The post Επικός Έκτορας Μποτρίνι: «Το τρως και ο Άγιος Πέτρος σου κάνει αναπάντητη στο κινητό» appeared first on Zappit.
21:00 03/11/2023

Μαμά: Άναυδος ο Έκτορας Μποτρίνι – «Για να πάει κάτω πρέπει να έχεις σαγόνια καρχαρία»

thecaller.gr
Η ώρα για να κρίνει τα πιάτα των διαγωνιζομένων στο παιχνίδι μαγειρικής, Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου έφτασε για τον Έκτορα Μποτρίνι. Μπροστά του είχε μοσχαράκι με μανιτάρια και κριθαράκι, μόνο που όπως φάνηκε τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά. Η ώρα για να κρίνει τα πιάτα των διαγωνιζομένων στο παιχνίδι μαγειρικής, Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου έφτασε για τον Έκτορα Μποτρίνι. Μπροστά του είχε μοσχαράκι με μανιτάρια και κριθαράκι, μόνο που όπως φάνηκε τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά. «Σαν να το έφτιαξε σε βάρκα και να έχει τρικυμία […]
20:00 09/10/2023

Ο Έκτορας Μποτρίνι παρομοίασε τις πατάτες με … τουαλέτες: «Οι καλές είναι πιασμένες, οι ελεύθερες…» (vid)

aek1924.gr
Ο Έκτορας Μποτρίνι τα είδε… όλα με τα πιάτα που του πήγαν οι παίκτες στο «Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και έκανε μια περίεργη παρομοίωση. Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» ήρθε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ το απόγευμα της Παρασκευής (05/10) και ο […] The post Ο Έκτορας Μποτρίνι παρομοίασε τις πατάτες με … τουαλέτες: «Οι καλές είναι πιασμένες, οι ελεύθερες…» (vid) appeared first on AEK1924.gr.
20:37 06/10/2023

Μποτρίνι: Νομίζω ότι έχω πάθει εγκεφαλικό, δεν ξέρω ποιο πιάτο φταίει

Newsbeast.gr
Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» ήρθε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ το απόγευμα της Πέμπτης (05/10) και ο Έκτορας Μποτρίνι βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Ο σεφ κλήθηκε να αξιολογήσει τα δύο πιάτα των ομάδων που συμμετείχαν αλλά και να εξηγήσει ποιο πιάτο ήταν καλύτερο και γιατί. Το ένα σαρδάμ όμως διαδεχόταν το άλλο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγάλει καμία σωστή πρόταση ολοκληρωμένη. Μέχρι που έφτασε τελικά να γελάσει με τον ίδιο του τον εαυτό και να παραδεχτεί πως… είχε πάθει εγκεφαλικό αφού δεν μπορούσε να ολοκληρώσει μία πρόταση. «Νομίζω ότι έχω πάθει εγκεφαλικό, δεν ξέρω ποιο πιάτο φταίει» είπε ο Έκτορας Μποτρίνι κάνοντας τούς πάντες να γελάσουν
22:00 05/10/2023

Μαμά -«Γκρέμισε» το πλατό ο Έκτορας Μποτρίνι: «Σας είπε κάποιος ότι έχω διάρροια;»

zappit.gr
Για μια ακόμα φορά, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Έκτορας Μποτρίνι βρέθηκε στο πλάι του Μάρκου Σεφερλή για τις ανάγκες […] The post Μαμά -«Γκρέμισε» το πλατό ο Έκτορας Μποτρίνι: «Σας είπε κάποιος ότι έχω διάρροια;» appeared first on Zappit.
21:00 04/10/2023

Μαμά: Φρίκαραν οι παίκτες με την κριτική του Έκτορα Μποτρίνι – «Τι γελάς; Βλέπεις κανέναν κ…λο ξεβράκωτο;»

zappit.gr
Αντιμέτωποι με τη σκληρή κριτική που τους έκανε ο Έκτορας Μποτρίνι βρέθηκαν οι δύο ομάδες στο Η Μαμά μου Μαγειρεύει […] The post Μαμά: Φρίκαραν οι παίκτες με την κριτική του Έκτορα Μποτρίνι – «Τι γελάς; Βλέπεις κανέναν κ…λο ξεβράκωτο;» appeared first on Zappit.
21:00 02/10/2023

Μαμά – Ο Έκτορας Μποτρίνι «κατακρεούργησε» το πιάτο: «Σαν να καταπίνεις μια χούφτα ούπα»

zappit.gr
Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει ο Έκτορας Μποτρίνι, ως είθισται, στη ροή του παιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα […] The post Μαμά – Ο Έκτορας Μποτρίνι «κατακρεούργησε» το πιάτο: «Σαν να καταπίνεις μια χούφτα ούπα» appeared first on Zappit.
21:00 22/09/2023

Μάρκος Σεφερλής – Έκτορας Μποτρίνι: Έκαναν πρεμιέρα στο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»

zappit.gr
Την παρθενική τους πρώτη εμφάνιση στο παιχνίδι μαγειρικής, «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από σένα» είχαν ο Μάρκος Σεφερλής και […] The post Μάρκος Σεφερλής – Έκτορας Μποτρίνι: Έκαναν πρεμιέρα στο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» appeared first on Zappit.
18:00 11/09/2023

Έκτορας Μποτρίνι: «Για μένα αυτή είναι η πιο απογοητευτική όψη της εποχής που ζούμε»

zappit.gr
Μέσα από τα social media επέλεξε ο Έκτορας Μποτρίνι να εκφράσει, το βράδυ του Σαββάτου, την προσωπική του άποψη για την […] The post Έκτορας Μποτρίνι: «Για μένα αυτή είναι η πιο απογοητευτική όψη της εποχής που ζούμε» appeared first on Zappit.
23:00 02/09/2023

Έκτορας Μποτρίνι: «Δεν με έχει εντυπωσιάσει κανένα πιάτο στο “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου”»

okmag.gr
Ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Μάρκος Σεφερλής προετοιμάζονται για την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου». Ο σεφ και ο ηθοποιός θα παρουσιάσουν μαζί το μαγειρικό project και μίλησαν στην κάμερα του «Καλοκαίρι #Yes». Συγκεκριμένα ο Έκτορας Μποτρίνι είπε: «Πάνε πολύ καλά τα γυρίσματα, έχουν πλάκα, δεν το βλέπω σαν δουλειά […] The post Έκτορας Μποτρίνι: «Δεν με έχει εντυπωσιάσει κανένα πιάτο στο “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου”» appeared first on OK! Magazine.
11:58 30/08/2023

Έκτορας Μποτρίνι και Μάρκος Σεφερλής μαζί στον ΣΚΑΪ

youfly.com
Ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Μάρκος Σεφερλής θα βρεθούν μαζί στον ΣΚΑΪ με πρότζεκτ που είχαμε δει παλαιότερα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. The post Έκτορας Μποτρίνι και Μάρκος Σεφερλής μαζί στον ΣΚΑΪ appeared first on Youfly.
09:26 16/05/2023

Έκτορας Μποτρίνι: Επιβεβαίωσε ότι θα είναι στον ΣΚΑΪ με τον Μάρκο Σεφερλή

NewsBomb
Ο γνωστός σεφ, Έκτορας Μποτρίνι, επιβεβαίωσε ότι θα είναι στην εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»,…Περισσότερα...
08:54 16/05/2023

Οι σεφ διάλεξαν σεφ: Μποτρίνι, Ευαγγέλου, Κωστάκος οι πλέον επιδραστικοί στην ελληνική επικράτεια

thebest.gr
Τί πιστεύουν οι σεφ για τους συναδέλφους τους στο ανταγωνιστικό τοπίο της εστίασης και της γεύσης; Πολυβραβευμένος σεφ και ιδιοκτήτης του κερκυραϊκού «Etrusco» και του αθηναϊκού «Botrini’s», ο Έκτορας Μποτρίνι κυριάρχησε στη μεγάλη ψηφοφορία του περιοδικού «Αθηνόραμα» στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 30 χρόνια του θεσμού των «Χρυσών Σκούφων» έθεσαν το ερώτημα της ισχυρότερης επιρροής.
13:12 04/04/2023

Οι σεφ μίλησαν: Ο Έκτορας Μποτρίνι πιο επιδραστικός σεφ της Ελλάδας

empisteutiko.gr
Γιορτάζοντας φέτος τα 30 τους χρόνια, οι Χρυσοί Σκούφοι δίνουν το λόγο στους κορυφαίους σεφ της Ελλάδας, καλώντας τους να αναδείξουν τους συναδέλφους τους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην εστιατορική πραγματικότητα της χώρας. Με τον Έκτορα Μποτρίνι στην πρώτη θέση και τους Σωτήρη Ευαγγέλου και Αθηναγόρα Κωστάκο να συμπληρώνουν τη χρυσή τριάδα της μεγάλης ψηφοφορίας, […] The post Οι σεφ μίλησαν: Ο Έκτορας Μποτρίνι πιο επιδραστικός σεφ της Ελλάδας appeared first on Empisteutiko.gr.
15:02 01/04/2023

Masterchef: Η ατάκα στον Σωτήρη Κοντιζά ότι «κάνει τον Κινέζο» και η αντίδρασή του

Newsbeast.gr
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα του Masterchef στις 16 Ιανουαρίου και ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους την ώρα που πήγαινε στο γύρισμα. Όταν τον ρώτησαν για τον ρόλο που θα έχει ο Έκτορας Μποτρίνι στο project ο γνωστός σεφ φάνηκε έκπληκτος και δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι. «Παιδιά ότι πείτε εσείς, Ξέρω εγώ;» είπε και τότε μια δημοσιογράφος απάντησε χιουμοριστικά: «Κάνει τον Κινέζο τώρα». Ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε πως φεύγει με το αυτοκίνητο, αλλά επέστρεψε, χαμογέλασε και είπε ότι δεν είχε πρόβλημα με το αστείο. Ανέφερε ωστόσο μια αλλαγή στο φετινό Masterchef. «Από την αρχή, αφού μαγειρέψουν, θα μαθαίνουμε ποιος μπαίνει στο σπίτι και ποιος όχι, είναι μια αλ
10:08 09/01/2023

Το άβολο σχόλιο δημοσιογράφου στον Σωτήρη Κοντιζά του ΜasterChef και η αντίδρασή του

Newsit
Κακό χιούμορ έκανε δημοσιογράφος που θέλησε να πάρει ένα σχόλιο από τον κριτή του MasterChef, τον Σωτήρη Κοντιζά, για τη συμμετοχή του Έκτορα Μποτρίνι στο ριάλιτι μαγειρικής. Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε στις κάμερες για την πρεμιέρα του MasterChef και τον σεφ Έκτορα Μποτρίνι: «Ποιος σας είπε ότι ο Έκτορας Μποτρίνι θα εμφανιστεί στο MasterChef;».  ... Περισσότερα To άρθρο Το άβολο σχόλιο δημοσιογράφου στον Σωτήρη Κοντιζά του ΜasterChef και η αντίδρασή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:34 09/01/2023

Σωτήρης Κοντιζάς – MasterChef: «Ποιος Έκτορας Μποτρίνι»;

youfly.com
Ένα περίεργο σκηνικό με πληθώρα ονομάτων και φόντο το MasterChef 7 έχει στηθεί τις τελευταίες ημέρες! The post Σωτήρης Κοντιζάς – MasterChef: «Ποιος Έκτορας Μποτρίνι»; appeared first on Youfly.
16:44 08/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load