Βάσω Λασκαράκη: Δεν μου λείπει η δουλειά – Θέλω να μεγαλώσω την οικογένειά μου
09:51 - 15/10/2020
Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις προτεραιότητες της στη ζωή και την απόφασή της να μείνει εκτός τηλεόρασης για το επόμενο διάστημα.Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια που είναι παντρεμένη εδώ και περίπου ένα χρόνο με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο βρέθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» για μια αποκαλυπτική συζήτηση με τον συμπατριώτη της Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Και τι δεν είπε η ηθοποιός! Για τους γονείς της που τους έφερε με το «ζόρι» από τη Θεσσαλονίκη για να τη βοηθούν στην Αθήνα. Για την ανάγκη της να μείνει για ένα διάστημα στο σπίτι της, με τον άνδρα και το παιδί της. Για την επιθυμία της να μεγαλώσει την οικογένειά της -έχει ήδη μία κόρη από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάσω Λασκαράκη: Η γνωριμία με τον σύζυγό της και η επιθυμία να μεγαλώσει την οικογένειά της
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show»...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ εξομολόγηση της Βάσως Λασκαράκη: «Θα ήθελα πολύ να μεγαλώσω την οικογένειά μου»
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Βάσω Λασκαράκη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία με το σύζυγό...
Διαβάστε το στο govastileto.grΒάσω Λασκαράκη: Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένειά μου
Βάσω Λασκαράκη: Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη γνωριμία και τη σχέση με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, τους τρεις μήνες που πέρασε στην Κρήτη και την απόφασή της να απέχει φέτος από την τηλεόραση.
Διαβάστε το στο pagenews.grΒάσω Λασκαράκη: Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένειά μου
Βάσω Λασκαράκη: Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη γνωριμία και τη σχέση με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, τους τρεις μήνες που πέρασε στην Κρήτη και την απόφασή της να απέχει φέτος από την τηλεόραση.
Διαβάστε το στο