Βελόπουλος: Εγώ θα βύθιζα το Oruc Reis αν ήμουν Πρωθυπουργός

13:18 - 15/10/2020

«Όταν εισβάλει ο άλλος στη χώρα σου πρέπει να αμυνθείς. Μιλάμε για έναν φασίστα, ναζί, τον Ερντογάν» είπε στον ΑΝΤ1 για την παρουσία του Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. «Όταν λέω βυθίζω τα πλοία, δεν το λέω τυχαία. Λέω ότι το λες και το κάνεις... The post Βελόπουλος: Εγώ θα βύθιζα το Oruc Reis αν ήμουν Πρωθυπουργός appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βελόπουλος για Oruc Reis: Θα βύθιζα τα τουρκικά πλοία αν ήμουν πρωθυπουργός

Πολιτική  Θα είχα κάνει ήδη νηοψία στο Oruc Reis και θα είχα βυθίσει τα τουρκικά πολεμικά πλοία εάν ήμουν πρωθυπουργός», δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τα ελληνοτουρκικά και τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο. «Όταν εισβάλλει ο άλλος στη χώρα σου πρέπει να αμυνθείς. Μιλάμε για έναν φασίστα, ναζιστή, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Όταν λέω βυθίζω τα πλοία, δεν το λέω τυχαία. Λέω ότι το λες και το κάνεις κάποια στιγμή. Έχετε ακούσει Έλληνα πολιτικό να το λέει; Ακούω υπουργούς να λένε “ε και τι να κάνουμε;”, εάν δεν μπορείτε αποχωρήστε. Παραδώσαμε Βαρώσια, παραδίδουμε Καστελόριζ

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]