Σκληρή απάντηση Κούγια στην ΠΑΕ ΑΕΚ
11:03 - 16/10/2020
Ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση απάντησε με σαφείς αιχμές στην ΑΕΚ και την απόφαση της να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ για όσα είπε για τους διεθνείς της Ένωσης.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σκληρή απάντηση Κούγια στην ΠΑΕ ΑΕΚ
Ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση απάντησε με σαφείς αιχμές στην ΑΕΚ και την απόφαση της να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ για όσα είπε για τους διεθνείς της Ένωσης
Διαβάστε το στο Σκληρή απάντηση του Κούγια στην ΠΑΕ ΑΕΚ
Ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση απάντησε με σαφείς αιχμές στην ΑΕΚ και την απόφαση της να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ για όσα είπε για τους διεθνείς της Ένωσης
Διαβάστε το στο tanea.grΣκληρή απάντηση Κούγια στην ΠΑΕ ΑΕΚ
Διαβάστε το στο tovimaΗ απάντηση του Αλέξη Κούγια στην ΕΠΟ
Δεν άφησε ασχολίαστη την ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εναντίον του, για όλα όσα είπε στο περιθώριο της ισοπαλίας της Ελλάδας με την Μολδαβία, ο Αλέξης Κούγιας.Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΠΟ ανέφερε:Δεν είναι η πρώτη φορά που κ. [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΗ απάντηση του Αλέξη Κούγια στην ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δεν θα γλιτώσετε»
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας απάντησε στην ΑΕΚ. «Δεν θα γλιτώσετε ούτε εσείς, ούτε ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την παρουσία μου και τις τοποθετήσεις μου και η ομάδα μου δεν πρόκειται ποτέ να υποβιβαστεί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κούγιας.
Διαβάστε το στο fosonline.grΗ απάντηση του Αλέξη Κούγια στην ΕΠΟ
Ο Αλέξης Κούγιας, με δήλωσή του, απάντησε στην ανακοίνωση της ΕΠΟ.Δεν έμεινε άπραγος απέναντι στην ανακοίνωση της ΕΠΟ ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος σχολίασε τα όσα αναφέρθηκαν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Αναλυτικά η σχετική δήλωση του Κούγια:
«Πληροφορήθηκα την ανακοίνωση της ΕΠΟ που με αφορά, δεν περίμενα κάτι καλύτερο από προέδρους Ενώσεων που ανέχονται και οφείλουν την εκλογή τους σε αυτά που κάνουν ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Δανιήλ και ο Ντάσιος της ΕΠΣ Αχαΐας στις εκλογές όλων των Ενώσεων σε όλη την Ελλάδα και με χαρά μου περιμένω οποιαδήποτε μήνυση και οποιαδήποτε αγωγή από το ΔΣ της ΕΠΟ, για να μου δοθεί η δυνατότητα στα δικαστήρια να πληροφορηθούν οι τακτικοί Δικαστές και οι κ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΣτα δικαστήρια πάει τον Κούγια η ΕΠΟ!
Ανακοίνωση κατά του Αλέξη Κούγια εξέδωσε η ΕΠΟ με αφορμή τις ανακοινώσεις του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΛ για τους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας. Επισημαίνει η Ομοσπονδία πως έχει ήδη προσφύγει στα ποδοσφαιρικά δικαστικά όργανα για τις αναφορές του Αλέξη Κούγια, ενώ εξετάζεται και η προσφυγή στη Δικαιοσύνη! Αναλυτικά η ανακοίνωση : “Δεν είναι η πρώτη […]
Διαβάστε το στο thessports.gr