Κατερίνα Λέχου: «Μου ξέφυγε και είπα ότι μου έγινε πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες»

09:51 - 14/11/2019

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Κατερίνα Λέχου ως καλεσμένη στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά, είχε αποκαλύψει πως είχε δεχτεί […] The post Κατερίνα Λέχου: «Μου ξέφυγε και είπα ότι μου έγινε πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Λέχου: Μου ξέφυγε και είπα ότι μου έγινε πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες

Για την αποκάλυψη πως είχε δεχτεί πρόταση να παίξει στις Άγριες Μέλισσες, αλλά αρνήθηκε, μίλησε η Κατερίνα Λέχου. Μιλώντας σήμερα Στη φωλιά των Κου Κου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, η ηθοποιός φάνηκε μετανιωμένη για αυτή την αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λέχου είπε τα εξής: «Το ανέφερα. Πολλές προτάσεις μου έχουν γίνει που δεν τις έχω αναφέρει. Επίσης, έχω πει και πολλές φορές ότι σε πολλά σίριαλ που έχω παίξει δεν ήμουν πρώτη επιλογή. Στο Είσαι το ταίρι μου δεν ήμουν πρώτη επιλογή, στο Νησί δεν ήμουν πρώτη επιλογή, στο Ευτυχισμένοι μαζί ήμουν με άλλες 5. Εν τη ρύμη του λόγου μου ξέφυγε». «Ποτέ δεν έχω κάτσει να πω τι μου έχουν προτείνει. Σιγά μην κάτσω να απαριθμήσω αυτά που μου έχουν

Διαβάστε το στο thestival.gr

Κατερίνα Λέχου: Μου ξέφυγε και είπα ότι μου έγινε πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες

Για την αποκάλυψη πως είχε δεχτεί πρόταση να παίξει στις Άγριες Μέλισσες, αλλά αρνήθηκε, μίλησε η Κατερίνα Λέχου. Μιλώντας σήμερα Στη φωλιά των Κου Κου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, η ηθοποιός φάνηκε μετανιωμένη για αυτή την αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λέχου είπε τα εξής: «Το ανέφερα. Πολλές

Διαβάστε το στο madata.gr

Κατερίνα Διδασκάλου: Έτσι πήρε τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου φέτος επιστρέφει τηλεοπτικά ως Μυρσίνη στο σίριαλ του Ant1, «Άγριες Μέλισσες». Η ίδια φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» και ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο στη σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια στο backstage24.gr The post Κατερίνα Διδασκάλου: Έτσι πήρε τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες»! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κατερίνα Λέχου: Μου ξέφυγε και είπα ότι μου έγινε πρόταση για τις "Άγριες Μέλισσες"...

Η εντυπωσιακή Κατερίνα Λέχου μίλησε για όλα στη "Φωλιά των Κου Κου"  και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη... "Ανέφερα ότι μου έγινε πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες. Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις που δεν τις έχω αναφέρει. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν ήμουν η πρώτη επιλογή σε πολλά σίριαλ. Στο "Είσαι το ταίρι μου" δεν ήμουν η πρώτη επιλογή, στο "Νησί" δεν ήμουν η πρώτη επιλογή, στο "Ευτυχισμένοι μαζί" ήμουν μαζί με άλλες πέντε προταθείσες… μου ξέφυγε και είπα ότι μου έγινε πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες. Σιγά μην κάτσω να απαριθμήσω αυτά που μου έχουν προτείνει", είπε μεταξύ...

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο