Σταμάτησε η προβολή της ταινίας «Χαλβάη 5-0» του Σεφερλή - Ασφαλιστικά μέτρα από τον σκηνοθέτη
14:28 - 21/10/2020
MEDIA
Αποσύρθηκε από συνδρομητική πλατφόρμα όπου είχε ανεβεί η ταινία «Χαλβάη 5-0» του Μάρκου Σεφερλή, έπειτα από ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο σκηνοθέτης της, Μάνος Καμπίτης, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει πληρωθεί, αλλά και ότι δεν έχει υπογράψει καν την απαιτούμενη σύμβαση με την παραγωγό εταιρεία.
Μιλώντας στο Newsit, o κ. Μάνος Καμπίτης ανέφερε τα εξής: «Έχω διαπιστώσει με στοιχεία που έχω στην κατοχή μου ότι ο κύριος Σεφερλής επιχειρεί να διακινήσει την ταινία παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει με το δημιουργό της ταινίας, δηλαδή μαζί μου, το απαιτούμενο από τη νομοθεσία για την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας ιδιωτικό συμφωνητικό για την παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων τ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δυναμική προβολή της Αθήνας και του Πηλίου στη γαλλική αγορά από τον ΕΟΤ
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει ο ΕΟΤ τις δράσεις του για την πολυδιάστατη προβολή του εμπλουτισμένου ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις διεθνείς αγορές, εν όψει του 2021. Αυτή τη φορά, η Αθήνα ως ιδανικός city break προορισμός με την ανανεωμένη πολιτιστική και γαστρονομική φυσιογνωμία της και το Πήλιο με τη μοναδική φύση,...
The post Δυναμική προβολή της Αθήνας και του Πηλίου στη γαλλική αγορά από τον ΕΟΤ appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr