Δανάη Μπάρκα : ” Η ζωή μας τα έχει όλα. Το θέμα είναι τι κρατάμε, τι αφήνουμε και που επικεντρωνόμαστε “

09:23 - 25/10/2020

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του MEGA δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της, στις οποίες έχει κάποια κολλάζ από καθημερινές της φωτογραφίες, είτε από τη δουλειά της, είτε από προσωπικές της συνομιλίες με τις φίλες της. Στο συνοδευτικό μήνυμα έγραψε: «Σάββατο, πρώτη φορά ρεπό μετά από 2 μήνες σχεδόν. Έφτιαξα στα γρήγορα 2 κολάζ με φωτό που βρήκα στο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Μπάρκα : Η ζωή μας τα έχει όλα. Το θέμα είναι τι κρατάμε, τι αφήνουμε και που επικεντρωνόμαστε

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του MEGA δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της, στις οποίες έχει κάποια κολλάζ από καθημερινές της φωτογραφίες, είτε από τη δουλειά της, είτε από προσωπικές της συνομιλίες με τις φίλες της. Στο συνοδευτικό μήνυμα έγραψε:«Σάββατο, πρώτη φορά ρεπό μετά από 2 μήνες σχεδόν.Έφτιαξα στα γρήγορα 2 κολάζ με φωτό που βρήκα στο κινητό μου.Στην πρώτη εικόνα βλέπω στιγμές απ την καθημερινότητα μου-στην εκπομπή-τα συναισθήματα τα οποία νιώθω και επιλέγω ή θέλω να δείχνω…χαρά, ενθουσιασμό, αισιοδοξία, πίστη, κέφι και δύναμη.Στην δεύτερη εικόνα είναι οι σελφις που στέλνω στο ομαδικό γκρουπ με τις κολλητές μου όταν με ρωτάνε «που είσαι όλη μέρα κι έχεις χαθεί;» και πάντα τους στέλνω από ό

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει