Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος στον αέρα του Open – «Είναι φθηνό στα 43 μου να αποδεικνύω ποιος είμαι»

12:27 - 25/10/2020

Τη γκάφα που έκανε η Βίκυ Σταυροπούλου στο J2US και τον αποκάλεσε “Γαρύφαλλο”, ο Τριαντάφυλλος δεν τη πήρε και τόσο… […] The post Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος στον αέρα του Open – «Είναι φθηνό στα 43 μου να αποδεικνύω ποιος είμαι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δεν άντεξε και ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος στον αέρα του Open! «Είναι φθηνό στα 43 μου να αποδεικνύω ποιος είμαι»

«Πόσο bullying θα φάμε ακόμα; Φάγαμε αρκετό, οκ, ευχαριστούμε πάρα πολύ», λέει ο Τριαντάφυλλος. Τη γκάφα που έκανε η Βίκυ Σταυροπούλου στο J2US και τον ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Δεν άντεξε και ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος στον αέρα του Open! «Είναι φθηνό στα 43 μου να αποδεικνύω ποιος είμαι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Τριαντάφυλλος: «Είναι φτηνό στα 43 μου να κάθομαι να αποδεικνύω πώς με λένε και αν δουλεύω»

Ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US το βράδυ της Παρασκευής και μαζί βρέθηκαν στο πλατό του...

Διαβάστε το στο Zougla

Τριαντάφυλλος: «Είναι φτηνό στα 43 μου να κάθομαι να αποδεικνύω πώς με λένε και αν δουλεύω»

Ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US το βράδυ της Παρασκευής και μαζί βρέθηκαν στο πλατό του «Έλα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Τριαντάφυλλος: «Είναι φθηνό στα 43 μου να αποδεικνύω ποιος είμαι» (video)

Τι είπε για την γκάφα της Βίκυς Σταυροπούλου

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο