Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος στον αέρα του Open – «Είναι φθηνό στα 43 μου να αποδεικνύω ποιος είμαι»
12:27 - 25/10/2020
Τη γκάφα που έκανε η Βίκυ Σταυροπούλου στο J2US και τον αποκάλεσε “Γαρύφαλλο”, ο Τριαντάφυλλος δεν τη πήρε και τόσο… […]
The post Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος στον αέρα του Open – «Είναι φθηνό στα 43 μου να αποδεικνύω ποιος είμαι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δεν άντεξε και ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος στον αέρα του Open! «Είναι φθηνό στα 43 μου να αποδεικνύω ποιος είμαι»
«Πόσο bullying θα φάμε ακόμα; Φάγαμε αρκετό, οκ, ευχαριστούμε πάρα πολύ», λέει ο Τριαντάφυλλος. Τη γκάφα που έκανε η Βίκυ Σταυροπούλου στο J2US και τον ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Δεν άντεξε και ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος στον αέρα του Open! «Είναι φθηνό στα 43 μου να αποδεικνύω ποιος είμαι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Τριαντάφυλλος: «Είναι φτηνό στα 43 μου να κάθομαι να αποδεικνύω πώς με λένε και αν δουλεύω»
Ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US το βράδυ της Παρασκευής και μαζί βρέθηκαν στο πλατό του...
Διαβάστε το στο ZouglaΤριαντάφυλλος: «Είναι φτηνό στα 43 μου να κάθομαι να αποδεικνύω πώς με λένε και αν δουλεύω»
Ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US το βράδυ της Παρασκευής και μαζί βρέθηκαν στο πλατό του «Έλα...
Διαβάστε το στο govastileto.gr