Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου καταγγέλλει τον Τριαντάφυλλο πως πήγε να την χτυπήσει

10:06 - 27/10/2020

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US. Η ίδια ατήγγειλε ότι ο...

Διαβάστε Περισσότερα στο ekriti.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το νέο μήνυμα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ήταν το πρωί της Τρίτης ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος απάντησε πρώτη φορά on camera στις κατηγορίες της παρτενέρ του στο «Just the 2 of Us»...

Διαβάστε το στο Zougla

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ήταν το πρωί της Τρίτης ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος απάντησε πρώτη φορά on camera στις κατηγορίες...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χαμός ανάμεσα σε Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Τριαντάφυλλο – Οι βαριές κατηγορίες

Μεγάλος πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Τριαντάφυλλο, με αφορμή τη συνεργασία τους στο «Just the 2 of us». Συγκεκριμένα, η περσόνα έγραψε στο Instagram: «Θα πω και κάτι τελευταίο, θα το μοιραστώ μαζί σας και θα το αφήσω εδώ και θα βάλω τελεία. Θα το αφήσω πίσω... The post Χαμός ανάμεσα σε Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Τριαντάφυλλο – Οι βαριές κατηγορίες appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Οι αναρτήσεις της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Καταγγελία Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για Τριαντάφυλλο: «Μου έκανε bullying και πήγε να με χτυπήσει»

Καταγγελία Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για Τριαντάφυλλο: «Μου έκανε bullying και πήγε να με χτυπήσει» «Στη ζωή μου, δεν δέχομαι καμία μορφή βίας…ειδικά όταν η βία προέρχεται από άνδρα σε γυναίκα» είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US και πολλά είχαν γραφτεί για τη χημεία που… δεν είχαν μεταξύ τους.  […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekriti.gr

Γιατί ο Χριστός διάλεξε τον Ιορδάνη ποταμό για να βαπτισθεί;

Β Εθνική μπάσκετ: Μεγάλη νίκη στη Μάνδρα σημείωσε ο ΟΦΗ

Καζάκου: «Μου λένε ότι μοιάζω στη γιαγιά μου και στον χαρακτήρα και στην εμφάνιση»

Δημόσια ακίνητα: Πωλητήριο σε 70.000 καταπατημένα

Ηράκλειο: Ο Νίκος Λογοθέτης νέος πρόεδρος στο Δικηγορικό Σύλλογο

Κορωνοϊός: Ασθενής το έσκασε από το νοσοκομείο