Λάκης Λαζόπουλος: «Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορονοϊό»

12:21 - 27/10/2020

Λίγο πριν τον δούμε στο Σπίτι με το Mega με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, λίγο πριν την Προδοσία στο Θέατρο Βρετάνια […] The post Λάκης Λαζόπουλος: «Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορονοϊό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Λαζόπουλος: Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κοροναϊό

«Η σάτιρα αν δεν λείπει από τους ανθρώπους, δεν λείπει από μένα».

Διαβάστε το στο

Λάκης Λαζόπουλος: Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορονοϊό

Στο «Σπίτι με το Mega» με την Ελευθερία Αρβανιτάκη θα είναι ο Λάκης Λαζόπουλος...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορονοϊό

Μετά από αρκετό καιρό, ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη... The post Λάκης Λαζόπουλος: Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορονοϊό appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λάκης Λαζόπουλος για κορωνοϊό: «Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος, αναφερόμενος - μεταξύ άλλων- για τον τρόπο με τον οποίο βιώνει ο ίδιος την πρωτόγνωρη συγκυρία που βιώνει ο πλανήτης ολόκληρος με την πανδημία του κορωνοϊού. "Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορωνοϊό" τονίζει, ενώ αποκαλύπτει ότι ο ίδιος απόλαυσε την καραντίνα! "Η περίοδος της καραντίνας ήταν τέλεια. Κλείστηκα μέσα, έψαχνα να βρω μια αφορμή να ξεκουραστώ, ήμουν συνέχεια στο κρεβάτι, έγραφα, διάβαζα, πήγαινα βόλτες με τον σκύλο. Δεν μου λείπουν οι παρέες, μου λείπει το να βρίσκομαι μόνος μου" ανέφερε. Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για τη νέα του παράσταση με τον τίτλο «Προδοσία», για τη σάτιρα, αλλά και για το βιβλ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ο Λάκης Λαζόπουλος με αφορμή τη συμμετοχή του στην εμφάνιση που θα κάνει η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο «Σπίτι με το MEGA» μίλησε για στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την ερμηνεύτρια, την παράσταση «Προδοσία» και τον κορονοϊό.     «Όταν βλέπω την Ελευθερία νομίζω πως μου παίρνει τα συναισθήματά μου και τα πετάει στον αέρα. Νιώθω πως ελαφραίνει η καρδιά μου και η ψυχή μου», είπε.     Όσο για το αν φοβάται τον κορονοϊό και όλη αυτή την κατάσταση που βιώνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε: «Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι». Η περίοδος της καραντίνας για εκείνον ήταν κάτι που είχε ανάγκη, μια ευκαιρία για ξεκούραση και περισυλλογή.   «Τέλεια ήταν. Κλείστηκα μέσα. Έψαχνα μια αφορμή να ξεκο

Διαβάστε το στο spoilers

Λάκης Λαζόπουλος: "Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορωνοϊό" (video)

"Η σάτιρα αν δεν λείπει από τους ανθρώπους, δεν λείπει από μένα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Λάκης Λαζόπουλος: «Πρέπει να είσαι εντελώς ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κoρoνoϊo»

Λάκης Λαζόπουλος: «Πρέπει να είσαι εντελώς ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κoρoνoϊo» “Η σάτιρα αν δεν λείπει από τους ανθρώπους, δεν λείπει από μένα”, δηλώνει ο Λάκης Λαζόπουλος. Λίγο πριν τον δούμε στο Σπίτι με το Mega με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, λίγο πριν την Προδοσία στο Θέατρο Βρετάνια και λίγο πριν την κυκλοφορία του […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο