Στις 30 Οκτωβρίου οι Τούρκοι θα προσευχηθούν στη Μονή της Χώρας

11:25 - 28/10/2020

Το ισλαμιστικό καθεστώς της Άγκυρας θα πραγματοποιήσει την πρώτη μουσουλμανική προσευχή στην Ιερά Μονή της Χώρας, που πρόσφατα μετέτρεψε από μουσείο σε τζαμί, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, μετά από 72 χρόνια μη θρησκευτικής χρήσης του ελληνορωμαϊκού (βυζαντινού) μνημείου. Όπως μεταδίδει το τουρκικό «TRT HABER», την προσευχή ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο ιμάμης επικεφαλής του Ιδρύματος Ντιγιανέτ, όπως ονομάζεται η τουρκική μουσουλμανική θρησκευτική Αρχή, Αλί Ερμπάς. Ο Αλί Ερμπάς, σε ανάρτησή του με τη φωτογραφία της Ιεράς Μονής της Χώρας, που την αποκαλεί «Καριγιέ Τζαμί», αναφέρει ότι αποφασίστηκε να ανοίξει ξανά για λατρεία την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου. Εύχεται επίσης, με θεοκάπηλη ρ

Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντροπή! Οι Τούρκοι κάνουν από την Παρασκευή τζαμί τη Μονή της Χώρας

Σε ακόμη μια ντροπιαστική κήνιση προχώρησε ο μουσουλμανικός λαός, ανακοινώνοντας πως αποφασίστηκε να ανοίξει ξανά η Ιερά Μονη τη Χώρα για…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Στις 30 Οκτωβρίου οι Τούρκοι θα προσευχηθούν στη Μονή της Χώρας

Το ισλαμιστικό καθεστώς της Άγκυρας θα πραγματοποιήσει την πρώτη μουσουλμανική προσευχή στην Ιερά Μονή της Χώρας, που πρόσφατα μετέτρεψε από μουσείο σε τζαμί, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, μετά από 72 χρόνια μη θρησκευτικής χρήσης του ελληνορωμαϊκού (βυζαντινού) μνημείου. Το άρθρο Στις 30 Οκτωβρίου οι Τούρκοι θα προσευχηθούν στη Μονή της Χώρας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Νέα πρόκληση από την Τουρκία - Στις 30 Οκτωβρίου θα προσευχηθούν στη Μονή της Χώρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ισλαμιστικό καθεστώς της Άγκυρας αναμένεται την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, να πραγματοποιήσει την πρώτη μουσουλμανική προσευχή στην Ιερά Μονή της Χώρας, που πρόσφατα μετέτρεψε από μουσείο σε τζαμί, μετά από 72 χρόνια μη θρησκευτικής χρήσης του ελληνορωμαϊκού (βυζαντινού) μνημείου. Όπως μεταδίδει το τουρκικό «TRT HABER», την προσευχή ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο ιμάμης επικεφαλής του Ιδρύματος Ντιγιανέτ, όπως ονομάζεται η τουρκική μουσουλμανική θρησκευτική Αρχή, Αλί Ερμπάς. Ο Αλί Ερμπάς, σε ανάρτησή του με τη φωτογραφία της Ιεράς Μονής της Χώρας, που την αποκαλεί «Καριγιέ Τζαμί», αναφέρει ότι αποφασίστηκε να ανοίξει ξανά για λατρεία την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ντροπή! Οι Τούρκοι κάνουν από την Παρασκευή τζαμί τη Μονή της Χώρας

Σε ακόμη μια ντροπιαστική κήνιση προχώρησε ο μουσουλμανικός λαός, ανακοινώνοντας πως αποφασίστηκε να ανοίξει ξανά η Ιερά Μονη τη Χώρα για λατρεία την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου. Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν πως, την πρώτη μουσουλμανική προσευχή ως τζαμί θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου η Άγκυρα στην Ιερά Μονή της Χώρας, μετά από 72 χρόνια μη θρησκευτικής χρήσης […] The post Ντροπή! Οι Τούρκοι κάνουν από την Παρασκευή τζαμί τη Μονή της Χώρας appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ .romfea.gr

Ο Μητροπολίτης Κορωνείας στην πανηγυρίζουσα Ι.Μ. Αγίας Κυριακής Κερκύρας

Συνάντηση του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στα πυρόπληκτα χωριά της Ορεινής (ΦΩΤΟ)

Άγιος Παλλάδιος, πρώτος Επίσκοπος Σκωτίας και Ιρλανδίας

Εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση στην Ιθάκη

Ο Σταγών Θεόκλητος στην Ιερά Μονή Διονυσίου (ΦΩΤΟ)