Ηλ. Μόσιαλος: Δεν πρέπει να γίνει νέο lockdown - H Ελλάδα μπορεί να περιορίσει τα κρούσματα
12:40 - 28/10/2020
ΕΛΛAΔΑ
Στην Ελλάδα τα κρούσματα από κορονοϊό συνολικά είναι περισσότερα από όσα ανακοινώνει καθημερινά ο ΕΟΔΥ, καθώς τα τεστ είναι περιορισμένα και δεν μπορεί να εξεταστεί ένα μεγαλύτερο δείγμα που θα ήταν πιο αντιπροσωπευτικό για την κατάσταση που επικρατεί, εξήγησε ο Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE και αναφέρθηκε στις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να αποφευχθεί ένα νέο lockdown.
Όπως τόνισε ο κ. Μόσιαλος, το δεύτερο κύμα κορονοϊού στην Ελλάδα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτό που αντιμετωπίζουν οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, που παρουσιάζουν πολύ υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων καθημερινά.
Μόσιαλος: Πώς θα μειωθούν η διασπορά και τα κρούσματα
Ο Ηλίας Μόσιαλος αναφέρθηκ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μόσιαλος: Δεν πρέπει να γίνει νέο lockdown- «H Ελλάδα μπορεί να περιορίσει τα κρούσματα»
Διαβάστε το στο Ηλίας Μόσιαλος: Τι λέει για το νέο lockdown και τον περιορισμό των κρουσμάτων
Μετά την έκρηξη των κρουσμάτων πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν επιβεβλημένο το μέτρο του γενικού lockdown. Διαβάστε τι λέει ο Ηλίας Μόσιαλος με ένα κλικ στο Ethnos.gr
The post Ηλίας Μόσιαλος: Τι λέει για το νέο lockdown και τον περιορισμό των κρουσμάτων appeared first on Menshouse.gr.
Διαβάστε το στο menshouse.grΜόσιαλος: Δεν πρέπει να γίνει νέο lockdown – Η Ελλάδα έχει περιθώριο να περιορίσει τα κρούσματα
Μόσιαλος: Δεν πρέπει να γίνει νέο lockdown – Η Ελλάδα έχει περιθώριο να περιορίσει τα κρούσματα
Wed, 28/10/2020 - 16:18
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΜόσιαλος: Στο χέρι μας να αποφύγουμε το lockdown – Τρομακτικά σενάρια με 6.000 κρούσματα
Η εκτόξευση κρουσμάτων έχει σημάνει συναγερμό σε κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους και αυτό άλλωστε αποδείχτηκε από τη χτεσινή παρουσία του Σωτήρη Τσιόδρα στην καθιερωμένη ενημέρωση μετά από καιρό.
Διαβάστε το στο vita.gr