Η Εβελίνα Παπούλια παραδέχεται – «Έφαγα πολύ ξύλο από τους δημοσιογράφους»
15:33 - 01/11/2020
Στον καναπέ του Dot βρέθηκε η Εβελίνα Παπούλια, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […]
The post Η Εβελίνα Παπούλια παραδέχεται – «Έφαγα πολύ ξύλο από τους δημοσιογράφους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εβελίνα Παπούλια: Έφαγα πολύ “ξύλο” την εποχή των “Δύο Ξένων” από τους δημοσιογράφους” (βίντεο)
Η Εβελίνα Παπούλια φιλοξενούμενη στην εκπομπή Dot μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για
To άρθρο Εβελίνα Παπούλια: Έφαγα πολύ “ξύλο” την εποχή των “Δύο Ξένων” από τους δημοσιογράφους” (βίντεο) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕ.Παπούλια: «Έφαγα πολύ ξύλο από τους δημοσιογράφους - Από εκεί που σε λάτρευαν σε διέλυαν» (βίντεο)
Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπιζαν οι δημοσιογράφοι όταν έπαιζε στη σειρά οι «Δύο Ξένοι».
Ειδικότερα, η Εβελίνα Παπούλια σημείωσε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ πως «στο ραδιόφωνο είμαι ο εαυτός μου πολύ. Στην τηλεόραση είμαι πιο φοβισμένη. Νομίζω ότι είναι αντανακλαστικό, δηλαδή μου αρέσει να εκτίθεμαι αλλά φοβάμαι την ερώτηση του άλλου. Εκεί μπλοκάρω λίγο και σκέφτομαι πως θα πάει και πως θα είναι. Φοβάμαι να μην θυμώσω, να μην τα πάρω».
«Είναι πάρα πολλοί δημοσιογράφοι που ρωτάνε πράγματα και πιέζουν. Εμένα όταν αρχίζουν και με πιέζουν για κάτι, αρχίζω και τσιτώνω. Είναι ένας τρόμος που μου βγαίνει. Δηλαδή το να εκνευριστώ είναι σαν άμυνα του οργανισμού γιατί φοβάσαι
Διαβάστε το στο pronews.grΕπί “Δύο Ξένους” έφαγα πολύ ξύλο από τους δημοσιογράφους
Στον καναπέ του DOT βρέθηκε σήμερα η Εβελίνα Παπούλια. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με τον χρόνο,το Ραδιόφωνο αλλα και την εποχή των «Δύο Ξένων» «Είμαι άνετη με την εμφάνισή μου, δεν ζορίζομαι. Με φροντίζω, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα αφεθώ έτσι χύμα, το παλεύω», ενώ με αφορμή τον ρόλο της ραδιοφωνικής παραγωγού που απολαμβάνει τον τελευταίο καιρό, η ίδια παραδέχθηκε πως στο ραδιόφωνο είναι ο εαυτός της, σε αντίθεση με την τηλεόραση που αισθάνεται πιο φοβισμένη. «Είναι αντανακλαστικό αλλά δεν φοβάμαι να εκτεθώ. Είμαι λάτρης του λάθους και λάτρης του να σου πω ότι δεν το ξέρω αυτό, δεν έχω τέτοια θέματα. Φοβάμαι την ερώτηση του άλλου, εκεί μπλοκάρω λίγο. Φοβάμαι μην τα πάρω
Διαβάστε το στο spoilersΕβελίνα Παπούλια: Έφαγα πολύ ξύλο από τους δημοσιογράφους
Στο Dot. βρέθηκε καλεσμένη η Εβελίνα Παπούλια η οποία μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα στο ραδιόφωνο.Στο Dot. βρέθηκε καλεσμένη η Εβελίνα Παπούλια η οποία μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα στο ραδιόφωνο αλλά και το πόσο άσχημα την αντιμετώπισαν αρχικά οι δημοσιογράφοι όταν έπαιζε στους Δύο Ξένους.
Ειδικότερα, η Εβελίνα Παπούλια σημείωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ πως «στο ραδιόφωνο είμαι ο εαυτός μου πολύ. Στην τηλεόραση είμαι πιο φοβισμένη. Νομίζω ότι είναι αντανακλαστικό, δηλαδή μου αρέσει να εκτίθεμαι αλλά φοβάμαι την ερώτηση του άλλου. Εκεί μπλοκάρω λίγο και σκέφτομαι πως θα πάει και πως θα είναι. Φοβάμαι να μην θυμώσω, να μην τα πάρω».
«Είναι πάρα πολλοί δημοσιογράφοι που ρωτάν
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΠαπούλια: «Έφαγα πολύ ξύλο από τους δημοσιογράφους»
Στον καναπέ του Dot βρέθηκε η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε στον τρόμο που ένιωσε από δημοσιογράφους την εποχή των...
Διαβάστε το στο ekriti.gr