Εξαφανίστηκε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη από το πρόγραμμα του Alpha

09:42 - 02/11/2020

Το μεσημέρι της Κυριακής Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δεν γίνεται» επιβεβαίωσε την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη από τον Alpha...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το Alpha Παντού στη θέση της Ελεονώρας Μελέτη – Παρελθόν η «Ώρα για Μελέτη»

Και με τον πιο επίσημο τρόπο η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μυστηριώδης... εξαφάνιση της Ελεωνόρας Μελέτη από το πρόγραμμα του Alpha

Φήμες θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη από σήμερα να μην είναι στην εκπομπή, την οποία θα παρουσιάσουν η Μαρία Νικόλτσιου, η Βίκυ Χατζή και ο Πέτρος Καρσιώτης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η Μαρία Νικόλτσιου στη θέση της Ελεονώρας Μελέτη – Όσα είπε στον αέρα του ALPHA

Την πρώτη «καλημέρα» στο τηλεοπτικό κοινό είπε η Μαρία Νικόλτσιου, το πρωί της Δευτέρας, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. […] The post Η Μαρία Νικόλτσιου στη θέση της Ελεονώρας Μελέτη – Όσα είπε στον αέρα του ALPHA appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»