Νεκρή η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα - Βρέθηκε στο διαμέρισμά της (βίντεο)

14:50 - 15/11/2019

Νεκρή βρέθηκε σήμερα στο διαμέρισμά της η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα. «Δεν έχω χρήματα, έχω να εργαστώ δέκα χρόνια και κάνω περιστασιακές δουλειές, τετράωρης απασχόλησης. Θα μου πείτε ότι πέρασα δόξες και πολλά λεφτά βρέθηκαν στα χέρια μου. Τότε ήμουν νέα, κι όλοι κάνουμε λάθη, πόσο πρέπει να τιμωρηθώ ακόμα… Κοιτάζω γύρω μου εδώ στο σπίτι τους χρυσούς δίσκους, τα εξώφυλλα και τις φωτογραφίες με τους διάσημους εκείνης της εποχής και κλαίω. Τότε ήταν ένα όνειρο. Τώρα όμως; Βλέπετε, δεν έχω οικογένεια, δεν παντρεύτηκα ποτέ και δεν απέκτησα παιδιά» είχε πει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της, τον Ιούλιο του 2018. Τα τελευταία χρόνια η Ρένα Πάντα ζούσε απομονωμένη στο διαμέρισμά της στα Πατήσια, προσπαθώντ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θλίψη: Η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Αθήνα από τους γείτονές της, […] The post Θλίψη: Η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Αθήνα από τους γείτονές της, σε ηλικία 63 ετών. The post Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα. Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Πέθανε η τραγουδίστρια των 70’s και των 80s Ρένα Πάντα, The post Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα. Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της appeared first on newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Πέθανε η Ρένα Πάντα: Η τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα πέθανε σε ηλικία 63 ετών

Διαβάστε το στο lifo.gr

Η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Αθήνα

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Αθήνα

Κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή Αλέκου Πάντα, υπήρξε μια σημαντική φωνή του ελληνικού τραγουδιού των δεκαετιών ’70 και ‘80 «Δεν έχω χρήματα, έχω να εργαστώ δέκα χρόνια και κάνω περιστασιακές δουλειές, τετράωρης απασχόλησης. Θα μου πείτε ότι πέρασα δόξες και πολλά λεφτά βρέθηκαν στα χέρια μου. Τότε

Διαβάστε το στο madata.gr

Νεκρή η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα: Πού βρέθηκε ξεχασμένη, μόλις 63. Θρήνος

Πού βρέθηκε νεκρή η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα; Κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή Αλέκου Πάντα, υπήρξε μια σημαντική φωνή του ελληνικού τραγουδιού των δεκαετιών ’70 και ‘80. «Δεν έχω χρήματα, έχω να εργαστώ δέκα χρόνια και κάνω περιστασιακές δουλειές, τετράωρης απασχόλησης. Θα μου πείτε ότι πέρασα δόξες και πολλά λεφτά βρέθηκαν στα χέρια μου. Τότε ήμουν νέα, […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Νεκρή η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα: Πού βρέθηκε ξεχασμένη, μόλις 63. Θρήνος.

Διαβάστε το στο fimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις