Ρένια Λουιζίδου: Η μοναδική σκηνή που έπαιξε με τον οικονομολόγο σύζυγό της

08:39 - 05/11/2020

Ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό από τα γυρίσματα του «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» θυμήθηκε η Ρένια Λουιζίδου στη διάρκεια της συνέντευξής της στο «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Η ξεχωριστή Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε χθες Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στο πλατό του «The 2night Show» για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ανάμεσα στα πολλά απίθανα περιστατικά που θυμήθηκε από τις τόσες και τόσες  δουλειές της στην τηλεόραση, αυτό που ξεχώρισε με διαφορά ήταν κάτι που συνέβη στα γυρίσματα του αξέχαστου «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Η ηθοποιός η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Θάνο στη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, θυμήθηκε την ημέρα του γάμου της. Αφού τελέσ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρένια Λουιζίδου: Αποκάλυψε πως έπαιξε με τον σύζυγό της στον Ακάλυπτο

Η Ρένια Λουιζίδου γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» και ακόμα και σήμερα όταν προβάλλεται σε επανάληψη σημειώνει υψηλή τηλεθέαση.     Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» αποκάλυψε ότι σε μία σκηνή έπαιξε ο σύζυγός της αλλά φαινόταν μόνο το χέρι του να της ανοίγει το φερμουάρ του φορέματος.     «Για να φύγω για ταξίδι του μέλιτος έπρεπε να γυριστεί πρώτα μία σκηνή. Ήταν η σκηνή που ο Ακάλυπτος ονειρευόταν ότι τον απατώ και κάποιος μου ξεκουμπώνει το φερμουάρ. Έβλεπε έναν άντρα να μου κατεβάζει το φερμουάρ και να λέει: “Και αν μας καταλάβει ο άντρας σου;”, με εμένα να απαντάω: “Μην ανησυχείς αγάπη μου ο άντρας μου είναι ηλίθιος”. Αυτός ήταν ο εφιά

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά