Ελένη Βιτάλη: «Το μόνο που για μένα είναι κάθετο απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός»
11:15 - 06/11/2020
Λίγο πριν την απολαύσουμε δίπλα στον Σταμάτη Κραουνάκη στο Σπίτι με το Mega, η Ελένη Βιτάλη μιλάει για όλα στην […]
The post Ελένη Βιτάλη: «Το μόνο που για μένα είναι κάθετο απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Βιτάλη: Το μόνο που για μένα είναι απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός
«Δεν είναι η ζωή μου η φωνή μου. Ζωή μου είναι οι φίλοι μου, η οικογένειά μου, οι άνθρωποι που αγαπάω».
Διαβάστε το στο Ελένη Βιτάλη: «Το μόνο που για μένα είναι απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός»
Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για το πόσο έχει επηρεάσει τις τέχνες η πανδημία, αλλά και τη θρησκευτική της πίστη...
The post Ελένη Βιτάλη: «Το μόνο που για μένα είναι απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκλονίζει η Ελένη Βιτάλη: “Το μόνο που είναι για μένα κάθετο απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός” (ΒΙΝΤΕΟ)
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ: Λίγο πριν την απολαύσουμε δίπλα στον Σταμάτη Κραουνάκη στο Σπίτι με το Mega, η Ελένη Βιτάλη μιλάει για όλα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Ο χώρος της τέχνης δεν έχει πληγεί από την πανδημία, οι άνθρωποι που δεν μπορούν να πλησιάσουν την τέχνη έχουν πληγεί περισσότερο. Τα κατώτερα μεροκάματα, εκ των πραγμάτων, έχουν πληγεί […]
Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.grΒιτάλη: «Έχω μετανιώσει για πολλά - Το μόνο που είναι κάθετο απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός»
ΕΛΛAΔΑ
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Ελένη Βιτάλη, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην πανδημία του κορωνοϊού αλλά και τις οικονομικές επιπτώσεις που έχει προκαλέσει στους ανθρώπους του κλάδου της και όχι μόνο.
Επιπλέον, η μεγάλη ερμηνεύτρια τονίζει ότι το τραγούδι δεν αποτελεί το μοναδικό της ενδιαφέρον στη ζωή, ενώ αποκαλύπτει τη βαθιά πίστη της στον Θεό.
«Ο χώρος της τέχνης δεν έχει πληγεί από την πανδημία, οι άνθρωποι που δεν μπορούν να πλησιάσουν την τέχνη έχουν πληγεί περισσότερο. Τα κατώτερα μεροκάματα, εκ των πραγμάτων, έχουν πληγεί περισσότερο.
Ακούω τραγουδίστριες που λένε «αν δεν τραγουδήσω θα πεθάνω», μακάρι να είχα κι εγώ αυτή τη μεγάλη λατρεία, αλλά έχω άλλες λατρείες.
Θέλω να έχ
Διαβάστε το στο topontiki.grΕλένη Βιτάλη: Το μόνο που για μένα είναι κάθετο απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός, BINTEO
Η Ελένη Βιτάλη μιλάει για όλα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».
Το άρθρο Ελένη Βιτάλη: Το μόνο που για μένα είναι κάθετο απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός, BINTEO εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΕλένη Βιτάλη: Το μόνο που για μένα είναι κάθετο απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός
«Μου έδωσε ένα δώρο ο Θεός, τη φωνή μου, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας», λέει η γνωστή τραγουδίστρια.
Το άρθρο Ελένη Βιτάλη: Το μόνο που για μένα είναι κάθετο απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΕλένη Βιτάλη: Το μόνο που για μένα είναι κάθετο απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός (BINTEO)
Μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες, η Ελένη Βιτάλη, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε σχεδόν για όλα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Ο χώρος της τέχνης δεν έχει πληγεί από την πανδημία, οι άνθρωποι που δεν μπορούν να πλησιάσουν την τέχνη έχουν πληγεί περισσότερο. Τα κατώτερα μεροκάματα, εκ των πραγμάτων, έχουν πληγεί περισσότερο. Δείτε εδώ την συνέχεια
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελένη Βιτάλη: Το μόνο που για μένα είναι κάθετο απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός (BINTEO)
Διαβάστε το στο spoilersΕλένη Βιτάλη: «To μόνο πoυ για μένα είναι κάθετο απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός»
Ελένη Βιτάλη: «To μόνο πoυ για μένα είναι κάθετο απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός» Λίγο πριν την απολαύσουμε δίπλα στον Σταμάτη Κραουνάκη στο Σπίτι με το Mega, η Ελένη Βιτάλη μιλάει για όλα στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Ο χώρος της τέχνης δεν έχει πληγεί από την πανδημία, οι άνθρωποι που δεν μπορούν να πλησιάσουν την τέχνη έχουν […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr