Γιατί ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας;

09:42 - 08/11/2020

Πριν από 65 χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 11 Ιουνίου του 1954, καθιερώθηκε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ως προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας και η γιορτή των ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Γιατί ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εικόνες από τον λαμπρό εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε, στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, ο επίσημος...

Διαβάστε το στο Zougla

Αρχάγγελος Μιχαήλ: Ποιος είναι ο στρατηλάτης των αγγέλων και προπομπός των ψυχών

Την τιμή των Αγίων Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ γιορτάζει σήμερα The post Αρχάγγελος Μιχαήλ: Ποιος είναι ο στρατηλάτης των αγγέλων και προπομπός των ψυχών appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Κύπρος – Πτήσεις AW-139, Mi-35 και Gazelle για τον προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας – ΒΙΝΤΕΟ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο, ο επίσημος εορτασμός του Αρχάγγελου Μιχαήλ, προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας. Το άρθρο Κύπρος – Πτήσεις AW-139, Mi-35 και Gazelle για τον προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Αρχάγγελος Μιχαήλ: Ο προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας

Πριν από 65 χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 11 Ιουνίου του 1954, καθιερώθηκε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ως προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας και η γιορτή των Αρχαγγέλων στις 08 Νοεμβρίου, ως η επίσημη αεροπορική γιορτή, η οποία τιμάται με μεγαλοπρέπεια σε όλες τις μονάδες. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι Ταξίαρχος και Αρχιστράτηγος και ως εκ τούτου είναι και ο προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας. Το άρθρο Αρχάγγελος Μιχαήλ: Ο προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Γιατί ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας;

AgrinioPress Γιατί ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας; Πριν από 65 χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 11 Ιουνίου του 1954, καθιερώθηκε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ως προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας και η γιορτή των Αρχαγγέλων στις 08 Νοεμβρίου, ως η επίσημη αεροπορική γιορτή, η οποία τιμάται με μεγαλοπρέπεια σε όλες τις μονάδες. Ο  Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι Ταξίαρχος και Αρχιστράτηγος και ως εκ τούτου είναι … Γιατί ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας; Κωνσταντίνος Ρίγκος

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Αρχάγγελος Μιχαήλ: Ποιος είναι ο στρατηλάτης των αγγέλων και προπομπός των ψυχών

Την τιμή των Αγίων Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ γιορτάζει σήμερα 8 Νοεμβρίου η Εκκλησία, Οι Άγγελοι,  κατά την Άγια Γραφή στέλνονται από το Θεό με μορφή ορατή σε ξεχωριστές ιστορικές περιστάσεις, που πρόκειται να εκδηλωθεί ή να εκτελεσθεί η θεία θέληση. ΟMιχαήλ είναι ο πιο ένδοξος και λαμπρός ταξιάρχης των ασωμάτων Δυνάμεων. Στην Παλαιά Διαθήκη, ο […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr

Αρχάγγελος Μιχαήλ: Γιατί είναι ο προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας

Στις 11 Ιουνίου του 1954, καθιερώθηκε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ως προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας και η γιορτή των Αρχαγγέλων στις... The post Αρχάγγελος Μιχαήλ: Γιατί είναι ο προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι