#Αρχάγγελος Μιχαήλ

Σοφία Αλιμπέρτη: «Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ με βοήθησε όταν περνούσα πραγματικά δύσκολα, όταν άγγιξα τα όρια της παράνοιας»

ekklisiaonline.gr
Σοφία Αλιμπέρτη: Η αγαπητή ηθοποιός και παρουσιάστρια Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο… Το άρθρο Σοφία Αλιμπέρτη: «Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ με βοήθησε όταν περνούσα πραγματικά δύσκολα, όταν άγγιξα τα όρια της παράνοιας» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:24 21/04/2023

Το γλυκύτερο ουράνιο πλάσμα!

ekklisiaonline.gr
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ! Ο πιο γλυκός άγγελος του ουρανού! Το γλυκύτερο ουράνιο πλάσμα! Είναι εκείνος που στάθηκε με πολλή δύναμη και παρρησία, όταν ο Εωσφόρος αποφάσισε να διεκδικήσει τον θρόνο του Υιού του Θεού και με την εγωιστική του αυτή πράξη εξέπεσε από τον ουρανό συμπαρασύροντας πλήθος αγγελικών δυνάμεων. Το άρθρο Το γλυκύτερο ουράνιο πλάσμα! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:46 03/02/2023

Ουκρανία και Ρωσία θα αναμετρηθούν για τον τίτλο της Μις Υφήλιος- Τα μοντέλα θα βάλουν εκκεντρικά φορέματα

Newsbeast.gr
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον διαγωνισμό ομορφιάς που αφορά τον τίτλο της Μις Υφήλιος, με την Ουκρανία και τη Ρωσία να πρόκειται να αναμετρηθούν κι εκεί, καθώς τα μοντέλα που εκπροσωπούν τις δύο χώρες θα βάλουν φορέματα με έντονους συμβολισμούς. Όπως αναφέρει η nypost.com, κάθε χρόνο, οι βασίλισσες ομορφιάς φορούν περίεργα, μερικές φορές εκκεντρικά, περίτεχνα κοστούμια για να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους. Έτσι, η Μις Ουκρανία Viktoria Apanasenko θα φορέσει ένα εντυπωσιακό φόρεμα με πολυεπίπεδο μοτίβο, περίτεχνα, υπερμεγέθη μπλε και κίτρινα φτερά σε πολεμικό τόνο. «Το κοστούμι Warrior of Light (Πολεμίστρια του φωτός’) συμβολίζει τον αγώνα του έθνους μας ενάντια στο σκοτάδι», ανέφ
19:08 29/12/2022

Εμφανίστηκε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και του έδειξε πως να προ­σε­ύχεται

ekklisiaonline.gr
Αρχάγγελος Μιχαήλ: O γε­ρω–Μι­χα­ήλ, κα­τά κό­σμον Δη­μή­τριος Γ. Κα­λα­μιᾶς, γεν­νή­θη­κε στήν Σύμη τό ἔ­τος 1906. Ὁ πα­τέ­ρας του ἦ­ταν ὀρ­γα­νο­πα­ί­κτης, ἔ­παι­ζε μπου­ζο­ύ­κι. Το άρθρο Εμφανίστηκε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και του έδειξε πως να προ­σε­ύχεται εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:00 27/12/2022

H Στέγη «Αρχαγγέλου Μιχαήλ» Καϊμακλίου τίμησε τον Μητροπολίτη Ταμασού

ekklisiaonline.gr
Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022, απηύθυνε χαιρετισμό στην επιστημονική ημερίδα με τίτλο: "Παροχή Παρεμβάσεων στη Φροντίδα Υγείας μέσα από Διαφορετικές Προσεγγίσεις, Τεχνολογικά Εργαλεία και Εναλλακτικές Κοινωνικές Μεθόδους», την οποία διοργάνωσε η Στέγη Καϊμακλίου "Αρχάγγελος Μιχαήλ" και το εργαστήριο ιατρικής φυσικής και ψηφιακής καινοτομίας. Το άρθρο H Στέγη «Αρχαγγέλου Μιχαήλ» Καϊμακλίου τίμησε τον Μητροπολίτη Ταμασού εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:28 19/11/2022

Πέντε ραδιοερασιτέχνες τιμούν την Πολεμική Αεροπορία

militaire.gr
Κάθε χρόνο στις 8 Νοεμβρίου 2022 είναι ο εορτασμός  της Σύναξης Αρχαγγέλων και Αγγέλων. Την 11η Ιουνίου 1954, καθιερώθηκε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ως ο προστάτης της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας (Π.Α.) και η εορτή του Αρχαγγέλου (8 Νοεμβρίου) να είναι η επίσημη αεροπορική εορτή, η οποία εορτάζεται με λαμπρότητα σε όλες τις μονάδες της Π.Α. με […] The post Πέντε ραδιοερασιτέχνες τιμούν την Πολεμική Αεροπορία appeared first on Militaire.gr.
20:02 08/11/2022

Αρχάγγελος Μιχαήλ: Η Πολεμική Αεροπορία τιμά τον Προστάτη της

ekklisiaonline.gr
Τους Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ τιμά σήμερα η Πολεμική Αεροπορία. Πριν από 68 χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 11 Ιουνίου του 1954 καθιερώθηκε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ως προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας και η γιορτή των Αρχαγγέλων στις 8 Νοεμβρίου ως η επίσημη αεροπορική γιορτή, η οποία τιμάται με μεγαλοπρέπεια σε όλες τις μονάδες. Το άρθρο Αρχάγγελος Μιχαήλ: Η Πολεμική Αεροπορία τιμά τον Προστάτη της εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:34 08/11/2022

Γιατί ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας

ekklisiaonline.gr
Πριν από 65 χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 11 Ιουνίου του 1954 καθιερώθηκε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ως προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας και η γιορτή των Αρχαγγέλων στις 8 Νοεμβρίου ως η επίσημη αεροπορική γιορτή, η οποία τιμάται με μεγαλοπρέπεια σε όλες τις μονάδες. Το άρθρο Γιατί ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:34 15/10/2022

«Οι γιατροί μού έδιναν 2% ζωή… Με έσωσε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ!»

ekklisiaonline.gr
Ο ιατρός π. Δανιήλ Σάπικας μιλάει για το θαύμα που βίωσε όταν κινδύνευσε να πεθάνει. «Ενιωσα ολομόναχος εκείνη τη στιγμή. Και τότε είδα τον προστάτη μου Ταξιάρχη να στέκεται πλάι μου» τονίζει. Το άρθρο «Οι γιατροί μού έδιναν 2% ζωή… Με έσωσε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ!» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:42 17/09/2022

Εν Xωναίς θαύμα Αρχαγγέλου Μιχαήλ: Μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας σήμερα 6 Σεπτεμβρίου

ekklisiaonline.gr
Εν Xωναίς θαύμα Αρχαγγέλου Μιχαήλ: Στις 6 Σεπτεμβρίου η Αγία μας Εκκλησία, ποιεί ανάμνηση του παραδόξου θαύματος που επιτέλεσε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στις Κολοσσαίς της Φρυγίας. Το άρθρο Εν Xωναίς θαύμα Αρχαγγέλου Μιχαήλ: Μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας σήμερα 6 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
06:12 06/09/2022

Στο μυαλό των ανθρώπων που ακούν φωνές – Τι νιώθουν και πώς μπορούν να τις διαχειριστούν

Newsbeast.gr
Άνθρωποι περπατούν στον δρόμο και παραμιλούν. Τους κοιτάς και απορείς… «Γιατί μιλούν μόνοι τους; Τι παιχνίδια παίζει το μυαλό τους και τι ακριβώς νιώθουν;». Το εύκολο είναι να τους πεις «τρελούς». Αυτοί όμως είναι άνθρωποι που πιθανόν ακούν φωνές και προσπαθούν να τις καταλάβουν, να τις αποδεχτούν αλλά και πολλές φορές απλά να τις… αντέξουν. Ποιος άραγε δεν θυμάται την Ιωάννα της Λωρραίνης και την ιστορία της; Η Ζαν Ντ’ Αρκ άρχισε να ακούει φωνές όταν ήταν μόλις 12 ετών και αυτές την καλούσαν να σώσει τη Γαλλία. Στο όραμά της ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, η Αγία Μαργαρίτα και η Αγία Αικατερίνη της είπαν πως είχε μία «Θεία αποστολή» που δεν ήταν άλλη από το να απελευθερώσει τη χώρα της από τους Άγγ
00:16 15/05/2022

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και ο Άγιος Γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης

ekklisiaonline.gr
Ο Αγιος Γέροντας Ιάκωβος δεν αξιώθηκε όμως μόνο να βλέπει Αγγέλους και Αρχαγγέλους στην Αγία Τράπεζα. Είδε και εκτός Λειτουργίας τον αρχιστράτηγο Μιχαήλ να του δίνει οδηγίες για το κτίσιμο ναού του. Το άρθρο Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και ο Άγιος Γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:58 10/01/2022

ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΙΟΡΤΗ : Ο ρόλος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και των αγγέλων στην κοίμηση του ανθρώπου

ekklisiaonline.gr
Όταν ο άνθρωπος πεθάνει, έρχεται ο Αρχάγγελος Μιχαήλ με εντολή του Χριστού και «βγάζει» την ψυχή του ανθρώπου (βγαίνει από το στόμα), ενώ ο φύλακας άγγελος παραμένει τιμής ένεκεν, δίπλα στο νεκρό σώμα μέχρι να ταφεί. Είναι υπερτάτη τιμή για εμάς τους Ορθοδόξους, ο Χριστός να έχει ορίσει, τον αρχηγό των αγγέλων, τον αρχάγγελο Μιχαήλ, να παίρνει την ψυχή μας. Το άρθρο ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΙΟΡΤΗ : Ο ρόλος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και των αγγέλων στην κοίμηση του ανθρώπου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:20 08/11/2021

Πότε και γιατί ο Ταξιάρχης Αρχάγγελος Μιχαήλ είπε το “Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου Θεού”

ekklisiaonline.gr
Στην Εκκλησία κάθε Κυριακή… στις γιορτές στους πανηγυρικούς εσπερινούς… Ελέησον με ο Θεός κατά το μέγα έλεός σου και Χαίρε Νύμφη ανύμφευτε μπροστά σε ακοίμητο καντήλι που μισοφωτίζει το εικονοστάσι… Το άρθρο Πότε και γιατί ο Ταξιάρχης Αρχάγγελος Μιχαήλ είπε το “Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου Θεού” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:34 08/11/2021

Κορυφαίος επιστήμονας παραδέχεται: Με χειρούργησε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

ekklisiaonline.gr
Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι ένα πραγματικό γεγονός στο οποίο αναφέρονται στοιχεία και ονόματα υπαρκτά και μάλιστα ιατρών και έγκριτων επιστημόνων. Το εν λόγω περιστατικό, συνέβη στον π. Δανιήλ Σάπικα, ο οποίος κάτοικος Αθηνών, Αρχιμανδρίτη και γιατρό ο ίδιος που ήδη από το 1992 έχει εκλεγεί ενεργό μέλος τής Ακαδημίας Επιστημών Νέας Υόρκης. Το άρθρο Κορυφαίος επιστήμονας παραδέχεται: Με χειρούργησε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:38 08/11/2021

Γιορτάζει σήμερα η Πολεμική Αεροπορία – Τα μηνύματα Δένδια και Βαρβιτσιώτη

Newsbeast.gr
Γιορτάζει σήμερα η Πολεμική Αεροπορία (ημέρα κατά την οποία τιμάται ο προστάτης της Αρχάγγελος Μιχαήλ), με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών να στέλνει τις ευχές της με αναρτήσεις στα social media. Μήνυμα για τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Χρόνια πολλά στους πιλότους μας που υπερασπίζονται καθημερινά την Πατρίδα, όπως και σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής μας Αεροπορίας που μας επιτρέπουν να αισθανόμαστε ασφαλείς, για την εορτή του προστάτη τους Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Σας ευχαριστούμε!», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Χρόνια Πολλά στην Πολεμική μας Αεροπ
11:00 08/11/2021

Γιορτή Ταξιαρχών 2021: Ολοζώντανος ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ανοίγει τα μάτια τώρα στην Κερατέα (ΦΩΤΟ)

ekklisiaonline.gr
Κατά την Άγια Γραφή οι άγγελοι στέλνονται από το Θεό με μορφή ορατή (οι άγγελοι είναι αόρατα αγαθά πνεύματα κοντά στο, Θεό) σε σπουδαίες ιστορικές περιστάσεις, που πρόκειται να εκδηλωθεί ή να εκτελεσθεί κάποια μεγάλη θεία θέληση. Το άρθρο Γιορτή Ταξιαρχών 2021: Ολοζώντανος ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ανοίγει τα μάτια τώρα στην Κερατέα (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:34 08/11/2021

Ευωδίασε όλη η Εκκλησία: Ζωντανός και γεμάτος μύρο ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στη γιορτή των Ταξιαρχών

ekklisiaonline.gr
Κατά την Άγια Γραφή οι άγγελοι στέλνονται από το Θεό με μορφή ορατή (οι άγγελοι είναι αόρατα αγαθά πνεύματα κοντά στο, Θεό) σε σπουδαίες ιστορικές περιστάσεις, που πρόκειται να εκδηλωθεί ή να εκτελεσθεί κάποια μεγάλη θεία θέληση. Το άρθρο Ευωδίασε όλη η Εκκλησία: Ζωντανός και γεμάτος μύρο ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στη γιορτή των Ταξιαρχών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:08 07/11/2021

Αρχάγγελος Μιχαήλ: Ο προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας

ekklisiaonline.gr
Πριν από 65 χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 11 Ιουνίου του 1954, καθιερώθηκε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ως προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας και η γιορτή των Αρχαγγέλων στις 08 Νοεμβρίου, ως η επίσημη αεροπορική γιορτή, η οποία τιμάται με μεγαλοπρέπεια σε όλες τις μονάδες. Το άρθρο Αρχάγγελος Μιχαήλ: Ο προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:08 07/11/2021

Γιορτή Ταξιαρχών-Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ο Πανορμίτης: Προστάτη στους κινδύνους της θάλασσας και της στεριάς

ekklisiaonline.gr
Ο Μιχαήλ Αρχάγγελος θεωρήθηκε από τους Ιουδαίους Προστάτης του Ισραήλ, από τους Χριστιανούς Προστάτης του Νέου Ισραήλ ,δηλαδή της Εκκλησίας του Χριστού και στα χρόνια της Βυζαντινής Το άρθρο Γιορτή Ταξιαρχών-Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ο Πανορμίτης: Προστάτη στους κινδύνους της θάλασσας και της στεριάς εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:32 06/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load