#Αρχάγγελος Μιχαήλ

Στο μυαλό των ανθρώπων που ακούν φωνές – Τι νιώθουν και πώς μπορούν να τις διαχειριστούν

Newsbeast.gr
Άνθρωποι περπατούν στον δρόμο και παραμιλούν. Τους κοιτάς και απορείς… «Γιατί μιλούν μόνοι τους; Τι παιχνίδια παίζει το μυαλό τους και τι ακριβώς νιώθουν;». Το εύκολο είναι να τους πεις «τρελούς». Αυτοί όμως είναι άνθρωποι που πιθανόν ακούν φωνές και προσπαθούν να τις καταλάβουν, να τις αποδεχτούν αλλά και πολλές φορές απλά να τις… αντέξουν. Ποιος άραγε δεν θυμάται την Ιωάννα της Λωρραίνης και την ιστορία της; Η Ζαν Ντ’ Αρκ άρχισε να ακούει φωνές όταν ήταν μόλις 12 ετών και αυτές την καλούσαν να σώσει τη Γαλλία. Στο όραμά της ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, η Αγία Μαργαρίτα και η Αγία Αικατερίνη της είπαν πως είχε μία «Θεία αποστολή» που δεν ήταν άλλη από το να απελευθερώσει τη χώρα της από τους Άγγ
00:16 15/05/2022

Εμφανίστηκε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και του έδειξε πως να προ­σε­ύχεται

ekklisiaonline.gr
Αρχάγγελος Μιχαήλ: O γε­ρω–Μι­χα­ήλ, κα­τά κό­σμον Δη­μή­τριος Γ. Κα­λα­μιᾶς, γεν­νή­θη­κε στήν Σύμη τό ἔ­τος 1906. Ὁ πα­τέ­ρας του ἦ­ταν ὀρ­γα­νο­πα­ί­κτης, ἔ­παι­ζε μπου­ζο­ύ­κι. Το άρθρο Εμφανίστηκε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και του έδειξε πως να προ­σε­ύχεται εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:34 20/04/2022

«Όταν έρχεται ο Αρχάγγελος Μιχαήλ να πάρει τη ψυχή είναι μέγιστη τιμή…»

ekklisiaonline.gr
Αρχάγγελος Μιχαήλ: Στην Εκκλησία κάθε Κυριακή… στις γιορτές στους πανηγυρικούς εσπερινούς… Ελέησον με ο Θεός κατά το μέγα έλεός σου και Χαίρε Νύμφη ανύμφευτε μπροστά σε ακοίμητο καντήλι που μισοφωτίζει το εικονοστάσι… Το άρθρο «Όταν έρχεται ο Αρχάγγελος Μιχαήλ να πάρει τη ψυχή είναι μέγιστη τιμή…» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:22 16/04/2022

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και ο Άγιος Γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης

ekklisiaonline.gr
Ο Αγιος Γέροντας Ιάκωβος δεν αξιώθηκε όμως μόνο να βλέπει Αγγέλους και Αρχαγγέλους στην Αγία Τράπεζα. Είδε και εκτός Λειτουργίας τον αρχιστράτηγο Μιχαήλ να του δίνει οδηγίες για το κτίσιμο ναού του. Το άρθρο Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και ο Άγιος Γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:58 10/01/2022

ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΙΟΡΤΗ : Ο ρόλος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και των αγγέλων στην κοίμηση του ανθρώπου

ekklisiaonline.gr
Όταν ο άνθρωπος πεθάνει, έρχεται ο Αρχάγγελος Μιχαήλ με εντολή του Χριστού και «βγάζει» την ψυχή του ανθρώπου (βγαίνει από το στόμα), ενώ ο φύλακας άγγελος παραμένει τιμής ένεκεν, δίπλα στο νεκρό σώμα μέχρι να ταφεί. Είναι υπερτάτη τιμή για εμάς τους Ορθοδόξους, ο Χριστός να έχει ορίσει, τον αρχηγό των αγγέλων, τον αρχάγγελο Μιχαήλ, να παίρνει την ψυχή μας. Το άρθρο ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΙΟΡΤΗ : Ο ρόλος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και των αγγέλων στην κοίμηση του ανθρώπου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:20 08/11/2021

Πότε και γιατί ο Ταξιάρχης Αρχάγγελος Μιχαήλ είπε το “Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου Θεού”

ekklisiaonline.gr
Στην Εκκλησία κάθε Κυριακή… στις γιορτές στους πανηγυρικούς εσπερινούς… Ελέησον με ο Θεός κατά το μέγα έλεός σου και Χαίρε Νύμφη ανύμφευτε μπροστά σε ακοίμητο καντήλι που μισοφωτίζει το εικονοστάσι… Το άρθρο Πότε και γιατί ο Ταξιάρχης Αρχάγγελος Μιχαήλ είπε το “Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου Θεού” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:34 08/11/2021

Κορυφαίος επιστήμονας παραδέχεται: Με χειρούργησε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

ekklisiaonline.gr
Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι ένα πραγματικό γεγονός στο οποίο αναφέρονται στοιχεία και ονόματα υπαρκτά και μάλιστα ιατρών και έγκριτων επιστημόνων. Το εν λόγω περιστατικό, συνέβη στον π. Δανιήλ Σάπικα, ο οποίος κάτοικος Αθηνών, Αρχιμανδρίτη και γιατρό ο ίδιος που ήδη από το 1992 έχει εκλεγεί ενεργό μέλος τής Ακαδημίας Επιστημών Νέας Υόρκης. Το άρθρο Κορυφαίος επιστήμονας παραδέχεται: Με χειρούργησε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:38 08/11/2021

Γιορτάζει σήμερα η Πολεμική Αεροπορία – Τα μηνύματα Δένδια και Βαρβιτσιώτη

Newsbeast.gr
Γιορτάζει σήμερα η Πολεμική Αεροπορία (ημέρα κατά την οποία τιμάται ο προστάτης της Αρχάγγελος Μιχαήλ), με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών να στέλνει τις ευχές της με αναρτήσεις στα social media. Μήνυμα για τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Χρόνια πολλά στους πιλότους μας που υπερασπίζονται καθημερινά την Πατρίδα, όπως και σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής μας Αεροπορίας που μας επιτρέπουν να αισθανόμαστε ασφαλείς, για την εορτή του προστάτη τους Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Σας ευχαριστούμε!», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Χρόνια Πολλά στην Πολεμική μας Αεροπ
11:00 08/11/2021

Γιορτή Ταξιαρχών 2021: Ολοζώντανος ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ανοίγει τα μάτια τώρα στην Κερατέα (ΦΩΤΟ)

ekklisiaonline.gr
Κατά την Άγια Γραφή οι άγγελοι στέλνονται από το Θεό με μορφή ορατή (οι άγγελοι είναι αόρατα αγαθά πνεύματα κοντά στο, Θεό) σε σπουδαίες ιστορικές περιστάσεις, που πρόκειται να εκδηλωθεί ή να εκτελεσθεί κάποια μεγάλη θεία θέληση. Το άρθρο Γιορτή Ταξιαρχών 2021: Ολοζώντανος ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ανοίγει τα μάτια τώρα στην Κερατέα (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:34 08/11/2021

Ευωδίασε όλη η Εκκλησία: Ζωντανός και γεμάτος μύρο ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στη γιορτή των Ταξιαρχών

ekklisiaonline.gr
Κατά την Άγια Γραφή οι άγγελοι στέλνονται από το Θεό με μορφή ορατή (οι άγγελοι είναι αόρατα αγαθά πνεύματα κοντά στο, Θεό) σε σπουδαίες ιστορικές περιστάσεις, που πρόκειται να εκδηλωθεί ή να εκτελεσθεί κάποια μεγάλη θεία θέληση. Το άρθρο Ευωδίασε όλη η Εκκλησία: Ζωντανός και γεμάτος μύρο ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στη γιορτή των Ταξιαρχών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:08 07/11/2021

Αρχάγγελος Μιχαήλ: Ο προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας

ekklisiaonline.gr
Πριν από 65 χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 11 Ιουνίου του 1954, καθιερώθηκε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ως προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας και η γιορτή των Αρχαγγέλων στις 08 Νοεμβρίου, ως η επίσημη αεροπορική γιορτή, η οποία τιμάται με μεγαλοπρέπεια σε όλες τις μονάδες. Το άρθρο Αρχάγγελος Μιχαήλ: Ο προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:08 07/11/2021

Γιορτή Ταξιαρχών-Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ο Πανορμίτης: Προστάτη στους κινδύνους της θάλασσας και της στεριάς

ekklisiaonline.gr
Ο Μιχαήλ Αρχάγγελος θεωρήθηκε από τους Ιουδαίους Προστάτης του Ισραήλ, από τους Χριστιανούς Προστάτης του Νέου Ισραήλ ,δηλαδή της Εκκλησίας του Χριστού και στα χρόνια της Βυζαντινής Το άρθρο Γιορτή Ταξιαρχών-Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ο Πανορμίτης: Προστάτη στους κινδύνους της θάλασσας και της στεριάς εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:32 06/11/2021

Αρχάγγελος Μιχαήλ: Από τον θάνατο στη Ζωή

ekklisiaonline.gr
Κήρυγμα Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεοφύτου στον Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στον Ιερό Ναό του Αγίου Αυξιβίου Α΄ Επισκόπου Σόλων στο χωριό Αστρομερίτης της μητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου στις 7. 11. 2016. Τὴν ημέρα της εορτής της Σύναξης των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών Ταγμάτων, ετελείτο μεγάλη πανήγυρις στο κατεχόμενο από τους Τούρκους χωριό Ζώδια, της μητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου. Το άρθρο Αρχάγγελος Μιχαήλ: Από τον θάνατο στη Ζωή εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:38 05/11/2021

Αρχάγγελος Μιχαήλ: ο πρώτος ανάμεσα στα Αγγελικά Τάγματα

ekklisiaonline.gr
Στις 8 Νοεμβρίου η Εκκλησία μας τιμά και εορτάζει την Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και όλων των Αγγελικών τάξεων. Το άρθρο Αρχάγγελος Μιχαήλ: ο πρώτος ανάμεσα στα Αγγελικά Τάγματα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:12 04/11/2021

Είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Δεν επιθυμώ να χτιστεί ο ναός εκεί που σημαδέψατε, αλλά εδώ που θα σας δείξω

ekklisiaonline.gr
Ο Άγιος Γέροντας Ιάκωβος δεν αξιώθηκε όμως μόνο να βλέπει Αγγέλους και Αρχαγγέλους στην Αγία Τράπεζα. Το άρθρο Είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Δεν επιθυμώ να χτιστεί ο ναός εκεί που σημαδέψατε, αλλά εδώ που θα σας δείξω εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:00 03/11/2021

Μόρφου Νεόφυτος: “Όσοι έχουν μετάνοια θα τους προσέχει η Παναγία και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ”

vimaorthodoxias.gr
Μόρφου Νεόφυτος: Οι Άγιοι μας λένε όσοι έχουν μετάνοια θα τους προσέχει η Παναγία και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ Δείτε βίντεο από το Ορθοδοξία και Πίστη:  
14:02 31/10/2021

Πείτε αυτή την Προσευχή με την καρδιά σας και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα είναι κοντά σας

ekklisiaonline.gr
ΚYΡΙΕ ΘΕE, ΒΑΣΙΛΕΥ ΜEΓΑ, ΑΝΑΡΧΕ! ΑΠOΣΤΕΙΛΟΝ, ΚYΡΙΕ, ΤOΝ ΣOΝ ΑΡΧAΓΓΕΛΟΝ ΜΙΧΑHΛ, ΕΠI ΤOΝ ΔΟΥΛΟΝ ΣΟΥ (ΟΝΟΜΑ) IΝΑ ΡYΣΗΣ ΜΕ ΑΠO ΕΧΘΡΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΚΑI ΑΟΡAΤΩΝ. Το άρθρο Πείτε αυτή την Προσευχή με την καρδιά σας και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα είναι κοντά σας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:58 10/10/2021

Συγκλονίζει η αποκάλυψη κορυφαίου επιστήμονα: Με χειρούργησε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

ekklisiaonline.gr
Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι ένα πραγματικό γεγονός στο οποίο αναφέρονται στοιχεία και ονόματα υπαρκτά και μάλιστα ιατρών και έγκριτων επιστημόνων. Το εν λόγω περιστατικό, συνέβη στον π. Δανιήλ Σάπικα, ο οποίος κάτοικος Αθηνών, Αρχιμανδρίτη και γιατρό ο ίδιος που ήδη από το 1992 έχει εκλεγεί ενεργό μέλος τής Ακαδημίας Επιστημών Νέας Υόρκης. Το άρθρο Συγκλονίζει η αποκάλυψη κορυφαίου επιστήμονα: Με χειρούργησε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:10 20/09/2021

Εν Χώναις Θαύμα – Αρχάγγελος Μιχαήλ: Τι γιορτάζει η Εκκλησία σήμερα 6 Σεπτεμβρίου (VIDEO)

ekklisiaonline.gr
ΕΝ ΧΩΝΑΙΣ ΘΑΥΜΑ: O μέγας Aρχιστράτηγος του Θεού Mιχαήλ, και προ της ενσάρκου οικονομίας, είχε ευσπλαγχνία στο ανθρώπινο γένος. Mετά δε την ενσάρκωση του Θεού Λόγου, ακόμη μεγαλύτερη ευσπλαγχνία και αγάπη έδειξε στους Xριστιανούς. Το άρθρο Εν Χώναις Θαύμα – Αρχάγγελος Μιχαήλ: Τι γιορτάζει η Εκκλησία σήμερα 6 Σεπτεμβρίου (VIDEO) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:46 05/09/2021

Εν Χώναις Θαύμα – Αρχάγγελος Μιχαήλ: Τι γιορτάζουμε στις 6 Σεπτεμβρίου

ekklisiaonline.gr
ΕΝ ΧΩΝΑΙΣ ΘΑΥΜΑ: O μέγας Aρχιστράτηγος του Θεού Mιχαήλ, και προ της ενσάρκου οικονομίας, είχε ευσπλαγχνία στο ανθρώπινο γένος. Mετά δε την ενσάρκωση του Θεού Λόγου, ακόμη μεγαλύτερη ευσπλαγχνία και αγάπη έδειξε στους Xριστιανούς. Το άρθρο Εν Χώναις Θαύμα – Αρχάγγελος Μιχαήλ: Τι γιορτάζουμε στις 6 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:02 02/09/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load