Λάκης Γαβαλάς: «Το σπίτι στη Μύκονο ήταν εγκαταλελειμμένο, το έτρωγαν τα ποντίκια…»

14:30 - 13/10/2019

Στο καναπέ του Dot κάθισε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη […] The post Λάκης Γαβαλάς: «Το σπίτι στη Μύκονο ήταν εγκαταλελειμμένο, το έτρωγαν τα ποντίκια…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς: Από το σπίτι στη Μύκονο δεν παίρνω μια- τα παίρνει το κράτος! (VIDEO)

Στο καναπέ της εκπομπής «Dot» κάθισε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη βίλα στη Μύκονο. «Φέτος ταλαιπωρήθηκα στη Μύκονο. Είχα δύο εκκρεμότητες, το κατάστημά μου που έπρεπε να το δώσω κάπου και το σπίτι που ξαναφτιάχτηκε και το ενοικίασα. Αυτό το σπίτι ήταν εγκαταλελειμμένο, το έτρωγαν τα ποντίκια. Εγώ είχα πει σε φίλους να τους το δώσω, να το φτιάξουν και να μένουν, δεν το κάνανε. Το έκανε κάποιος κύριος, ο οποίος κάνει τέτοιες επιχειρήσεις, είπε ότι θα το φτιάξει και θα το εκμεταλλεύεται, όλα νομιμότατα, και τα χρήματα του ενοικίου θα πηγαίνουν εκεί που χρωστάω. Εγώ ότι εισπράττω πηγαίνει στην εφορία. Εγώ θέλω να έχω δύο τετραγωνικά m

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γαβαλάς: «Το σπίτι στη Μύκονο το έτρωγαν ποντίκια» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Και για τη βίλα στη Μύκονο μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ.  «Φέτος ταλαιπωρήθηκα στη Μύκονο. Είχα δύο εκκρεμότητες, το κατάστημά μου που έπρεπε να το δώσω κάπου και το σπίτι που ξαναφτιάχτηκε και το ενοικίασα. Αυτό το σπίτι ήταν εγκαταλελειμμένο, το έτρωγαν τα ποντίκια. Εγώ είχα πει σε φίλους να τους το δώσω, να το φτιάξουν και να μένουν, δεν το κάνανε. Το έκανε κάποιος κύριος, ο οποίος κάνει τέτοιες επιχειρήσεις, είπε ότι θα το φτιάξει και θα το εκμεταλλεύεται, όλα νομιμότατα, και τα χρήματα του ενοικίου θα πηγαίνουν εκεί που χρωστάω. Εγώ ότι εισπράττω πηγαίνει στην εφορία. Εγώ θέλω να έχω δύο τετραγωνικά make up room για να βάφομαι γιατί πλέον δεν μπορώ να βγαίνω άβαφ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γαβαλάς: Το σπίτι στη Μύκονο το έτρωγαν ποντίκια

Ο Λάκης Γαβαλάς  βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων μίλησε και για το σπίτι στη Μύκονο «Φέτος ταλαιπωρήθηκα στη Μύκονο. Είχα δύο εκκρεμότητες, το κατάστημά μου που έπρεπε να το δώσω κάπου και το σπίτι που ξαναφτιάχτηκε και το ενοικίασα. Αυτό το

Διαβάστε το στο madata.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Δεν παίρνω μία, όλα πάνε στο κράτος - Το σπίτι στη Μύκονο το έτρωγαν τα ποντίκια» (βίντεο)

Στο καναπέ του Dot κάθισε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη βίλα στη Μύκονο. «Φέτος ταλαιπωρήθηκα στη Μύκονο. Είχα δύο εκκρεμότητες, το κατάστημά μου που έπρεπε να το δώσω κάπου και το σπίτι που ξαναφτιάχτηκε και το ενοικίασα. Αυτό το σπίτι ήταν εγκαταλελειμμένο, το έτρωγαν τα ποντίκια. Εγώ είχα πει σε φίλους να τους το δώσω, να το φτιάξουν και να μένουν, δεν το κάνανε. Το έκανε κάποιος κύριος, ο οποίος κάνει τέτοιες επιχειρήσεις, είπε ότι θα το φτιάξει και θα το εκμεταλλεύεται, όλα νομιμότατα, και τα χρήματα του ενοικίου θα πηγαίνουν εκεί που χρωστάω. Εγώ ότι εισπράττω πηγαίνει στην εφορία. Εγώ θέλω να έχω δύο τετραγωνικά make up room γι

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ο Λάκης Γαβαλάς απαντά για το σπίτι στη Μύκονο! «Το έτρωγαν τα ποντίκια και τα φίδια…»

Στο καναπέ του Dot κάθισε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη βίλα στη Μύκονο. «Φέτος ταλαιπωρήθηκα στη Μύκονο. Είχα δύο εκκρεμότητες, το κατάστημά μου που έπρεπε να το δώσω κάπου και το σπίτι που ξαναφτιάχτηκε και το ενοικίασα. Αυτό το σπίτι ήταν εγκαταλελειμμένο, το έτρωγαν τα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο