Ιωάννα Τούνη : Στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκε από σκύλο (vid)

15:42 - 10/11/2020

Στο νοσοκομείο βρέθηκε σήμερα η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ιωάννα Τούνη στο νοσοκομείο για εμβόλιο

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ιωάννα Τουνη: Στο νοσοκομείο μετά από επίθεση άγριου σκύλου

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε η Ιωάννα Τουνη μετά από επίθεση που δέχθηκε από σκύλο την ώρα που έβγαζε βόλτα το δικό της κατοικίδιο. Με ανάρτηση της επισήμανε πως ο ιδιοκτήτης του σκύλου που της επιτέθηκε ήταν εντελως αδιάφορος και μιλούσε στο κινητό έχοντας αφήσει χωρίς επίβλεψη τον σκύλο του με αποτέλεσμα το κατοικίδιο να […] Ιωάννα Τουνη: Στο νοσοκομείο μετά από επίθεση άγριου σκύλου - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Ιωάννα Τούνη: Στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκε από σκύλο

Στο νοσοκομείο βρέθηκε σήμερα η Ιωάννα Τούνη. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της καθιερωμένης της βόλτας με τον σκύλο της Prince, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks συνάντησε στο δρόμο ένα άλλο σκυλί, το οποίο της επιτέθηκε και την δάγκωσε. Έτσι λοιπόν, η ίδια βρέθηκε στο νοσοκομείο για να κάνει το απαραίτητο εμβόλιο. Η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το ατυχές περιστατικό, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «Η μέρα μου δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Πήγα βόλτα τον Prince και με δάγκωσε σκύλος. Ήρθα στο νοσοκομείο για εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ νευριασμένη, γιατί ο συγκεκριμένος σκύλος ήταν με τον ιδιοκτήτη του, μιλούσε στο τηλέφωνο και εγώ ήμουν στη μέσ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)