Πηγή Δεβετζή για J2US: «Πρέπει να με ενημερώσουν, τους παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν»
11:12 - 11/11/2020
Στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Αρτ μίλησε η Πηγή Δεβετζή, η οποία ανέφερε πως δεν έχει καμία επίσημη […]
The post Πηγή Δεβετζή για J2US: «Πρέπει να με ενημερώσουν, τους παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πηγή Δεβετζή για J2US: Παίρνω την παραγωγή και δεν μου σηκώνουν το τηλέφωνο
Τι λέει για το μπέρδεμα που έχει γίνει…
Διαβάστε το στο Πηγή Δεβετζή για την επιστροφή της στο J2US: Δεν ξέρω, παίρνω τηλέφωνο, δεν το σηκώνουν
Η Πηγή Δεβετζή ήταν μία από τις παίκτριες που θα συμμετείχαν...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠηγή Δεβετζή για Just The 2 Of Us: Παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν
Η Πηγή Δεβετζή έχει αναρρώσει από τον κορονοϊό και πλέον είναι υγιείς. Η γνωστή αθλήτρια πριν νοσήσει είχε επιλεχθεί να είναι στο μουσικό show J2US, με την Έφη Σαρρή. Το ερχόμενο Σάββατο το J2US επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από δύο Σάββατα που ήταν εκτός αέρα. Η Πηγή Δεβετζή εδωσε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου” και στον Άρτ, λέγοντας πως δεν γνωρίζει τι θα γίνει εν τέλη με την συμμετοχή της στο μουσικό show. «Ξέρεις κάτι; Γιατί εγώ δεν ξέρω. Δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση από την παραγωγή. Η τελευταία επικοινωνία με τον Νίκο τον Κοκλώνη ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, που μου είπε να ετοιμαστώ για να πω ένα τραγούδι. Κι εγώ ξέρω ότι αυτήν την εβδομάδα θα τραγουδή
Διαβάστε το στο spoilers