Είσαι το ταίρι μου: Δεν φαντάζεστε πόσα αυγά έφαγε η Βίκυ Σταυροπούλου στη σκηνή της παραλίας…

14:54 - 16/11/2019

Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε στο ένθετο “Πρόσωπα” της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”, στο αφιέρωμα για τα 30 χρόνια του Mega. Η […] The post Είσαι το ταίρι μου: Δεν φαντάζεστε πόσα αυγά έφαγε η Βίκυ Σταυροπούλου στη σκηνή της παραλίας… appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Είσαι το ταίρι μου: Θυμάστε αυτή τη σκηνή; Δεν φαντάζεστε πόσα αυγά έφαγε η Βίκυ Σταυροπούλου τότε!

Το «Είσαι το ταίρι μου» αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές του MEGA.

Διαβάστε το στο NewsBomb

"Είσαι το ταίρι μου": Η Βίκυ Σταυροπούλου έφαγε 20 αυγά στη σκηνή της παραλίας! (VIDEO)

Τη Βίκυ Σταυροπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά του Mega, «Είσαι το Ταίρι μου». Εκεί υποδύθηκε τη «Στέλλα», η οποία ερωτεύτηκε τον «Σωτήρη», Αλέξη Γεωργούλη. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, σημειώθηκαν διάφορα απρόοπτα. Μερικά από αυτά διηγήθηκε η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο ένθετο «Πρόσωπα» της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», στο αφιέρωμα για τα 30 χρόνια του Mega. Μεταξύ άλλων, η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε και για την περίφημη σκηνή στην παραλία με τον Αλέξη Γεωργούλη, όπου τρώει ένα βραστό αυγό, αλλά και για το εγκλωβισμό της μέσα σε ασανσέρ με τη Σοφία Βογιατζάκη στην Αυστραλία. Οι δυο γυναίκες παραμένουν πολύ καλές φίλες μέχρι και σήμερα. Και μπορεί εμείς να την είδαμε να τ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Είσαι το ταίρι μου: Δεν φαντάζεστε πόσα αυγά έφαγε η Βίκυ Σταυροπούλου στη σκηνή της παραλίας…

ΕΛΛAΔΑ  Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε στο ένθετο “Πρόσωπα” της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”, στο αφιέρωμα για τα 30 χρόνια του Mega. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι στο “Είσαι το ταίρι μου”, στην περίφημη σκηνή της παραλίας με τον Αλέξη Γεωργούλη, χρειάστηκε να φάει 20 αυγά και στο τέλος έκανε εμετό. «Δεν θα ξεχάσω που είχαμε πάει για γυρίσματα στην Αυστραλία με το “Είσαι το ταίρι μου” και κλειστήκαμε με τη Σοφία Βογιατζάκη σε ένα ασανσέρ στον 25ο όροφο, αφού είχαμε τελειώσει τη δουλειά μας. Μείναμε εκεί 25 λεπτά γιατί οι υπόλοιποι είχαν κλειστά τα κινητά τους, αφού ήταν πάνω στο γύρισμα. Έφαγα όλη την υστερία και τους φόβους του κόσμου που είχε η Βογιατζάκη μέσα της. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα εφ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Η αποκάλυψη της Βίκυς Σταυροπούλου για το «Είσαι το ταίρι μου» - Δεν φαντάζεστε πόσα αυγά έφαγε στη σκηνή της παραλίας

Η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλυψε σε συνέντευξή της μεταξύ άλλων, ότι στο “Είσαι το ταίρι μου”, στην περίφημη σκηνή της παραλίας με τον Αλέξη Γεωργούλη, χρειάστηκε να φάει 20 αυγά και στο τέλος έκανε εμετό. «Δεν θα ξεχάσω που είχαμε πάει για γυρίσματα στην Αυστραλία με το “Είσαι το ταίρι μου” και κλειστήκαμε με τη Σοφία Βογιατζάκη σε ένα ασανσέρ στον 25ο όροφο, αφού είχαμε τελειώσει τη δουλειά μας. Μείναμε εκεί 25 λεπτά γιατί οι υπόλοιποι είχαν κλειστά τα κινητά τους, αφού ήταν πάνω στο γύρισμα. Έφαγα όλη την υστερία και τους φόβους του κόσμου που είχε η Βογιατζάκη μέσα της. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα εφιαλτικά αυτά 25 λεπτά που στην αρχή άρχισε να γελάει υστερικά, μετά να κλαίει υστερικά και μετά αρχίσα

Διαβάστε το στο pronews.gr

Είσαι το ταίρι μου: Θυμάστε αυτή τη σκηνή; Δεν φαντάζεστε πόσα αυγά έφαγε η Βίκυ Σταυροπούλου τότε!

Το «Είσαι το ταίρι μου» αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές του MEGA. Το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθούσε φανατικά την σειρά ακόμα και όταν παιζόταν σε επανάληψη. Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε σε ένθετο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι στο «Είσαι το ταίρι μου», στην περίφημη σκηνή της παραλίας με τον […] The post Είσαι το ταίρι μου: Θυμάστε αυτή τη σκηνή; Δεν φαντάζεστε πόσα αυγά έφαγε η Βίκυ Σταυροπούλου τότε! appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο