Συγκινήθηκε η Σοφία Αρβανίτη – «Πολλές φορές του μιλάω και ας έχει φύγει από τη ζωή»

01:15 - 13/11/2020

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε η Σοφία Αρβανίτη, το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει έπειτα από μεγάλο […] The post Συγκινήθηκε η Σοφία Αρβανίτη – «Πολλές φορές του μιλάω και ας έχει φύγει από τη ζωή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η συγκίνηση της Σοφίας Αρβανίτη: «Πολλές φορές του μιλάω και ας έχει φύγει από τη ζωή»

Τι εξομολογήθηκε η Σοφία Αρβανίτη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου; Στο The 2night Show βρέθηκε η Σοφία Αρβανίτη, το βράδυ της Πέμπτης και συνάντησε έπειτα από μεγάλο ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η συγκίνηση της Σοφίας Αρβανίτη: «Πολλές φορές του μιλάω και ας έχει φύγει από τη ζωή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η συγκίνηση της Σοφίας Αρβανίτη για τον αδελφό της: Μιλάω μαζί του και ας έφυγε από τη ζωή - ΒΙΝΤΕΟ

Η Σοφία Αρβανίτη μιλά για την επάνοδό της στη μουσική και τη δισκογραφία, μετά από πολλά χρόνια απουσίας στο The 2night Show.

Διαβάστε το στο real.gr

Σοφία Αρβανίτη: «Πολλές φορές μιλάω με τον αδελφό μου, που έχει πεθάνει» –

Η Σοφία Αρβανίτη μίλησε για τον αδελφό της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό. «Μπορεί να ακούγεται “κάπως”, αλλά πολλές φορές μιλάω με τον αδελφό μου, που έχει πεθάνει. Τον χρειάζομαι στη ζωή μου. Υπάρχει και στα τραγούδια μου, ειδικά σε ένα πρόσφατο που έχει τίτλο “Παλιοσκυλού”». Δείτε από το 12.40: Το άρθρο Σοφία Αρβανίτη: «Πολλές φορές μιλάω με τον αδελφό μου, που έχει πεθάνει» – εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Σοφία Αρβανίτη: Μπορεί να ακούγεται “κάπως”, αλλά πολλές φορές του μιλάω και ας έχει πεθάνει

Τον χρειάζομαι στη ζωή μου

Διαβάστε το στο entertv.gr

Σοφία Αρβανίτη: "Πολλές φορές του μιλάω και ας έχει φύγει από τη ζωή" (video)

Όσα εκμυστηρεύτηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο