Τσιτσιπάς: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως είμαι εδώ»

18:50 - 16/11/2019

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη μεγάλη νίκη - πρόκριση επί του Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό του ATP Finals τόνισε πως ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα και είναι περήφανος για τη νίκη.Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην κάμερα της Cosmote TV: «Είμαι πολύ περήφανος για εμένα, ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι, αλλά και ο κόσμος που βρέθηκε εδώ. Είναι μια πνευματική μάχη, έσβησα πολλά μπρέικ πόιντ και προσπάθησα να μη διευκολύνω τον Ρότζερ που τα πήγε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Κάποιες στιγμές σαν αυτή, θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».Για το αν αντιγράφει τον Φέντερερ: «Δεν είναι εύκολο να αντιγράφεις τον Φέντερερ, κάνει μαγικά στο γήπεδο. Προσπαθώ όμως να κάνω τουλάχιστον τα μισά. Έχουμε

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς : «Δεν μπορώ να το πιστέψω» – Ο τελευταίος πόντος και οι πανηγυρισμοί

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη επί του Ρότζερ Φέντερερ τόνισε ότι έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό

Διαβάστε το στο

Διαμαντόπουλος: «Έδειξα πως είμαι εδώ»

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος δήλωσε «παρών» στο φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας υποστηρίζοντας ότι πλέον είναι στο 100%.

Διαβάστε το στο

Φέντερερ: "Ο Τσιτσιπάς δεν με άφησε να παίξω όπως θα ήθελα"

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά στις δηλώσεις του τονίζοντας ότι η εμφάνιση του 21χρονου τενίστα τον έκανε να μην φτάσει στα γνωστά του επίπεδα.

Διαβάστε το στο Sport24

Τσιτσιπάς : «Δεν μπορώ να το πιστέψω» – Ο τελευταίος πόντος και οι πανηγυρισμοί

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη επί του Ρότζερ Φέντερερ τόνισε ότι έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό

Διαβάστε το στο tovima

Νέος «βασιλιάς» ο Τσιτσιπάς: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, ζω ένα όνειρο»

Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στην Ελλάδα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Τσιτσιπάς: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, ζω ένα όνειρο» (videos)

Περήφανος για τον εαυτό του δήλωσε μετά τη μεγάλη νίκη…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, ζω ένα όνειρο»

Περήφανος για τον εαυτό του δήλωσε μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ρότζερ Φέντερερ και την πρόκρισή του στον τελικό του ATP Finals, ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στην Ελλάδα δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την τεράστια επιτυχία του επί του King Roger, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί […] Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, ζω ένα όνειρο» on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, ζω ένα όνειρο» (pics)

Περήφανος για τον εαυτό του δήλωσε μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ρότζερ Φέντερερ και την πρόκρισή του στον τελικό του ATP Finals, ο Στέφανος Τσιτσιπάς. The post «Δεν μπορώ να το πιστέψω, ζω ένα όνειρο» (pics) appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, ζω ένα όνειρο»

Περήφανος για τον εαυτό του δήλωσε μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ρότζερ Φέντερερ και την πρόκρισή του στον τελικό του ATP...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Τσιτσιπάς: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι σαν όνειρο…»

Ο Ελληνας τενίστας μετά τη νίκη επί του Ρότζερ Φέντερερ τόνισε ότι έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε το στο to10.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: "Δεν μπορώ να πιστέψω πως είμαι εδώ"

"Είναι ένα όνειρο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)