Ιωάννα Τούνη: “Πέρασα τον κορονοϊό” – Γιατί δεν μπορεί να ξανακολλήσει;

08:54 - 14/11/2020

Και η όμορφη Θεσσαλονικιά δε γλίτωσε από τον κορονοϊό. Η Ιωάννα Τούνη με δηλώσεις της στην To άρθρο Ιωάννα Τούνη: “Πέρασα τον κορονοϊό” – Γιατί δεν μπορεί να ξανακολλήσει; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δεν μασάει η Ιωάννα Τούνη από κορονοϊο! – Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω…

Θετική στον κορονοϊό αποκάλυψε ότι είναι η Ιωάννα Τούνη.             Η εκρηκτική ξανθιά που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks» αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό την περίοδο του 15Αύγουστου και μάλιστα δεν πρόκειται να ξανακολλήσει για τους επόμενους επτά μήνες, καθώς έχει αναπτύξει αντισώματα. «Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο.                 Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πη

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της