Το «κορμί» Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό (φωτο)
09:17 - 14/11/2020
Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό την περίοδο του 15Αύγουστου και μάλιστα δεν πρόκειται να ξανακολλήσει για τους επόμενους επτά μήνες, είπε καθώς έχει αναπτύξει αντισώματα.
«Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο.
Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν» είπ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως έχει νοσήσει από κορωνοϊό
Στη δημοσιογράφο, Σάσα Σταμάτη μίλησε η Ιωάννα Τούνη, η οποία αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό την περίοδο του 15Αύγουστου και μάλιστα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚοζάνη:Ξεκίνησε η θανάτωση 2.500 μινκ που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό(φωτο)
Ξεκίνησε στην περιοχή του Βοΐου η διαδικασία της θανάτωσης, με ευθανασία, των γουνοφόρων ζώων που προσβλήθηκαν από Covid-19. Όπως ανέφερε ο προϊστάμενος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Κοζάνης, Θεόφιλος Καντζόγλου, θα θανατωθούν συνολικά περίπου 2.500 μινκ, ενώ η διαδικασία αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο. «Στη συνέχεια, η ταφή γίνεται σε μια υγειονομική τάφρο που έχει ανοιχτεί για […]
The post Κοζάνη:Ξεκίνησε η θανάτωση 2.500 μινκ που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό(φωτο) first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.gr