Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξομολογείται για τη Νάνσυ Αντωνίου – «Έχει αλλάξει τη ζωή μου»
09:12 - 15/11/2020
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη Real life και την δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου. Ο αγαπημένος […]
The post Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξομολογείται για τη Νάνσυ Αντωνίου – «Έχει αλλάξει τη ζωή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη Νάνσυ Αντωνίου: «Έχει αλλάξει τη ζωή μου»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real life, παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον έρωτα που ζει...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη Νάνσυ Αντωνίου: «Έχει αλλάξει τη ζωή μου»
Μια αποκαλυπτικη συνέντευξη στην εφημερίδα Real life, παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον έρωτα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣπάνια εξομολόγηση Αρναούτογλου για τη Νάνσυ Αντωνίου: «Έχει αλλάξει τη ζωή μου…»
Μια σπάνια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη Real life.
The post Σπάνια εξομολόγηση Αρναούτογλου για τη Νάνσυ Αντωνίου: «Έχει αλλάξει τη ζωή μου…» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτάζει… έρωτα ο Αρναούτογλου: Η σύντροφός μου έχει αλλάξει τη ζωή
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά από καιρό έδωσε συνέντευξη, και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλους και για όλα! Τι ή ποιοι θεωρείς ότι συντελούν στην επιτυχία της εκπομπής σου, The 2night Show; Καταρχάς, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής η Νάνσυ Αντωνίου, που είναι ένας άνθρωπος που κάνει απίστευτη δουλειά και την κατατάσσω μέσα στις δύο τρεις καλύτερες αρχισυντάκτριες της Ελλάδας – και μιλώ αμιγώς επαγγελματικά. Ο Μανώλης Σκοπελίτης, ο άνθρωπος που κλείνει τους καλεσμένους, που και αυτός είναι τοπ στην ειδικότητά του… Πώς θα περιέγραφες τη σχέση σου με τον μικρό Αναστάση; Δεν θα ήθελα να σου περιγράψω κάτι. Σκοπός είναι να σου την περιγράψει αυτός, όταν και αν ποτέ αποφασίσει να μιλήσει
Διαβάστε το στο spoilers