Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξομολογείται για τη Νάνσυ Αντωνίου – «Έχει αλλάξει τη ζωή μου»

09:12 - 15/11/2020

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη Real life και την δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου. Ο αγαπημένος […] The post Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξομολογείται για τη Νάνσυ Αντωνίου – «Έχει αλλάξει τη ζωή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη Νάνσυ Αντωνίου: «Έχει αλλάξει τη ζωή μου»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα  Real life, παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον έρωτα που ζει...

Διαβάστε το στο Zougla

Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη Νάνσυ Αντωνίου: «Έχει αλλάξει τη ζωή μου»

Μια αποκαλυπτικη συνέντευξη στην εφημερίδα  Real life, παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον έρωτα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σπάνια εξομολόγηση Αρναούτογλου για τη Νάνσυ Αντωνίου: «Έχει αλλάξει τη ζωή μου…»

Μια σπάνια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη Real life. The post Σπάνια εξομολόγηση Αρναούτογλου για τη Νάνσυ Αντωνίου: «Έχει αλλάξει τη ζωή μου…» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στάζει… έρωτα ο Αρναούτογλου: Η σύντροφός μου έχει αλλάξει τη ζωή

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά από καιρό έδωσε συνέντευξη, και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλους και για όλα! Τι ή ποιοι θεωρείς ότι συντελούν στην επιτυχία της εκπομπής σου, The 2night Show;   Καταρχάς, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής η Νάνσυ Αντωνίου, που είναι ένας άνθρωπος που κάνει απίστευτη δουλειά και την κατατάσσω μέσα στις δύο τρεις καλύτερες αρχισυντάκτριες της Ελλάδας – και μιλώ αμιγώς επαγγελματικά. Ο Μανώλης Σκοπελίτης, ο άνθρωπος που κλείνει τους καλεσμένους, που και αυτός είναι τοπ στην ειδικότητά του…   Πώς θα περιέγραφες τη σχέση σου με τον μικρό Αναστάση; Δεν θα ήθελα να σου περιγράψω κάτι. Σκοπός είναι να σου την περιγράψει αυτός, όταν και αν ποτέ αποφασίσει να μιλήσει

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο